Actual

Sâmbătă, Librăria Humanitas „Cartea pe roți” ajunge în Călărași

today25 octombrie 2023

Fundal

Sâmbătă, 28 octombrie, Librăria Humanitas „Cartea pe roți” ajunge în Călărași (în fața Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu”). Cei interesați sunt așteptați, începând cu ora 10.00, cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele și o ofertă specială! „Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri.

Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

5 moduri prin care femeile pot reduce stresul

În timp ce unii dintre noi gestionăm stresul mai bine decât alții, multe femei nu au sau nu își fac timp pentru a se scăpa de stres. Astăzi, vă împărtășim câteva moduri simple prin care puteți reduce stresul din viața voastră. 1. Scapă de greutăți Ca femei, simțim adesea că trebuie să facem totul perfect. De exemplu, ziua de naștere a copilului tău se apropie: în loc să-i organizezi tu […]

today24 octombrie 2023

0%