Life

Șampania are un efect terapeutic pozitiv: reduce celulita

today16 august 2023

Fundal

Pentru cei care petrec de sărbători, aceasta este o veste excelentă: șampania ar ajuta la combaterea celulitei.

Această băutură este, de fapt, foarte bogată în antioxidanți, datorită conținutului său de polifenoli (molecule de origine vegetală cu proprietăți antioxidante), cunoscuți că favorizează circulația sângelui, pentru scăderea tensiunii arterială și pentru drenajul de toxine. Și nu uitați, că celulita este cauzată de o circulație slabă a sângelui.

Drenaj mai bun al toxinelor

Potrivit unui studiu realizat de Jeremy Spencer, șeful Departamentului de Științe Nutriționale de la Universitatea Reading din Marea Britanie, publicat în British Journal of Nutrition, șampania scade și riscul de accident vascular cerebral și boli de inimă.

Un pahar de șampanie = 90KCal

Vă rugăm să rețineți, totuși, că șampania este o băutură alcoolică și că alcoolul trebuie consumat cu moderație. În plus, un pahar de șampanie reprezintă 90Kcal. Deci, nu trebuie să crezi că șampania nu te îngrașă.

Scris de: admin

Articolul precedent

Life

Principalele cauze ale divorţurilor

Un studiu realizat de Universitatea din Denver, SUA, a arătat care sunt principalele cauze ale divorţurilor, potrivit bestlife.com În România are loc un divorţ la 3,5 căsătorii, adesea după nici zece ani de căsnicie. Cifrele sunt în scădere începând din anul 2015, dar rata divorţurilor rămâne mare, de până la 30%. Femeile sunt cele care iau mai repede decizia de divorţ şi, cel mai des, separarea are loc la notar. […]

today16 august 2023

0%