Administrație

Schimbări în bine în comuna Independența pe care primarul a reușit să le facă

today12 mai 2022

Fundal

Gabriel Rădulescu, primarul localității Independența a câștigat primul mandat în septembrie 2021. Ca orice edil dornic de lucruri bune, acesta spune că depune eforturi pentru a aduce o schimbare în localitatea pe care o administrează. Într-un interviu acordat pentru Canal SUD, primarul vorbește despre primele schimbări pe care a reușit să le aducă de când a ajuns la conducere.

Când am venit la primărie, am găsit echipa de curățenie, salariații primăriei care se ocupau de igienizare, șase băieți, patru dintre ei lucrau cu jumătate de normă, dar cei cu jumătate de normă nu erau în această echipă, erau staționați cu diverse probleme, adică la gropile ecologice la stadion. Eu i-am chemat, le-am spus că mie nu se pare omenește și moral să trăiești cu 700 RON. Le-am mărit norma întreagă și i-am rugat, pentru că le-am mărit această normă, să intre în echipa de curățenie și cea de salubritate a comunei, pentru că unul din minusurile care erau evidente pentru mine era starea nu tocmai bună a salubrității, a curățeniei spațiilor publice a tăiatului ierbii și a curățeniei și atunci împreună cu cei șase băieți o să vă spun că am reușit să facem curățenie. Este un efort colosal asta vă spun, este ceva ce s-a schimbat, chiar dacă mai am contestatari, treaba asta nu poate fi contestată, înainte nu se făcea, acum se face. Cred că s-a schimbat mersul lucrurilor.

Am găsit de la fostul primar, de ce să spun că era al meu că nu era al meu, un proiect de reabilitare a sistemului de iluminat adică înlocuirea corpurilor cu lumină incandescentă, s-a trecut la tehnologia LED, asta era doar pentru două sate, Vișinii și satul Independența. Eu am plecat de la premisa că am trei copii nu am decât unul sau doi și m-am văzut obligat să schimb iluminatul și în satul Potcoava, am reușit să fac asta”, a declarat Gabriel Rădulescu, primarul comunei Independența.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Nana: Până la sfârșitul lunii iulie, dispensarul comunei va fi reabilitat

Administrația comunei Nana din Călărași este în continuă dezvoltare. Un proiect important care este în derulare și care va fi gata până la sfârșitul lunii iulie este dispensarul comunei. Primarul Gheorghe Dobre a venit cu precizări în cadrul unui interviu acordat pentru Canal SUD. “Unele sunt în derulare și cred că vor fi gata până la sfârșitul lunii iulie zic eu cel cu reabilitarea și modernizarea dispensarului și extinderea dispensarului […]

today12 mai 2022

0%