Life

Schimbări pozitive pe care le poți face în viața ta chiar acum

today10 martie 2023

Fundal

 

Există multe acțiuni și obiceiuri pozitive pe care știm că ar trebui să le facem, cum ar fi să ne antrenăm, să mâncăm sănătos și să nu cheltuim peste posibilitățile noastre.

Viața nu este întotdeauna despre repere mari și îndrăznețe. Este, de asemenea, despre lucrurile mici care ne pot aduce un stil de viață mai pozitiv și mai împlinit.

Dacă simți la fel, atunci ar trebui să știi că există mici schimbări pozitive pe care încă le poți face pentru a-ți îmbunătăți viața. Alege un lucru din lista de mai jos și testează-l. Dacă îți place și devine un obicei, adaugă altul. Și cel mai bun lucru despre aceste mici schimbări? Nu necesită bani suplimentari sau timp de pregătire.

1. Ridică-te și culcă-te la aceeași oră în fiecare zi cât poți de mult. Cu toate acestea, o noapte diferită din când în când nu va răni pe nimeni.

2. Urmărește filme de comedie în fiecare zi. Aceasta este o modalitate de a menține acei mușchi de râs încălziți.

3. Ia un mic dejun sănătos pentru a te pregăti bine pentru ziua ce urmează. Fulgi de ovăz cu fructe sau un smoothie.

4. Cântă melodiile preferate în timp ce te pregătești dimineața. Îți va da un început de zi excelent chiar înainte de a pleca din casă.

5. Anulează urmărirea oamenilor de pe Facebook. Un factor major în a ne simți rău este să ne comparăm cu alți oameni. Văzând vacanța „perfectă” a prietenului din liceu, copiii sau casa, nu îți va crește stima de sine. Cel mai bine este să nu le vizualizezi.

6. Fă ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna, dar pentru care nu ai avut timp. Fă-l simplu și realizabil, cum ar fi să iei masa la un anumit restaurant sau să încerci o nouă rețetă.

7. În timp ce stai întins în pat noaptea, gândește-te la cinci lucruri din ziua aceea. Nu trebuie să fie dramatice. Ar putea fi un prânz frumos, un cadou gratuit la magazin sau un bebeluș drăguț care ți-a zâmbit. Drept urmare, îți vei putea antrena creierul să se concentreze mai degrabă pe bine decât pe rău.

8. Răspunde la gândurile tale negative. Dacă prietena ta ți-ar spune că a avut o zi neproductivă, ai răspunde negativ sau pozitiv? Consideră-l la fel și pentru tine. Să fii dur cu tine însuți nu te va ajuta să obții mai mult. De fapt, nu te poate face decât să te simți prost.

9. Păstrează un caiet și notează toate lucrurile care te fac să te simți viu. Ai fi uimit de modul în care acest act simplu îți poate transforma creierul să se simtă bine.

10. Cel puțin o dată pe săptămână, poartă o ținută care să te facă să te simți grozav. Poartă cele mai fabuloase haine ale tale, inclusiv lenjerie intimă. Fă-ți părul într-un stil pe care-l iubești, machiază-te și ieși arătând bine. Vei fi uimită de cât de diferit te vor trata oamenii.

 

Sursă foto: dumblittleman

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Unde călătorim de Ziua Îndrăgostiților în 2046? De evitat Los Angeles și Hawaii

NASA a avertizat că un asteroid de dimensiunea Turnului din Pisa poate lovi Pământul chiar de Ziua Îndrăgostiților în 2046! Tocmai s-a confirmat că există șanse destul de mari ca, pe 14 februarie, la ora 16.44, să fim zdruncinați de asteroidul imens. Ceea ce este mai puțin cunoscut, în acest moment, e locul exact unde acesta va cădea. Totuși, s-au făcut predicții și legate de acest lucru. Astfel, zona probabilă […]

today10 martie 2023

0%