Actual

Scorpions a lansat videoclipul piesei „Rock Believer”. Îți place?

today20 ianuarie 2022

Fundal

 

Scorpions a lansat videoclipul piesei „Rock Believer” cel mai nou single de pe albumul nemţilor din 2022. Klaus Meine îşi păstrează tăria vocii, dar şi o anumită blândeţe resimţită la fiecare final de refren. Clipul noului single ne permite să îi vedem pe muzicieni pentru prima dată după multe luni, în afară teaserelor din studio.

Videoclipul „Rock Believer” include şi imagini de arhivă din concertele formaţiei din anii ’70, ’80 şi ’90. Greu de crezut că suntem în faţa unei trupe care cântă de 57 de ani şi a lansat o piesă atât de importantă la scara istoriei, încât a fost acuzată că a contribuit la picarea Zidului Berlinului cu ajutorul CIA. Trecând de teoria conspiraţiei, legendara trupă germană e în mare formă, iar „Rock Believer” este single-ul care dă şi titlul noului LP al grupului, potrivit infomusic.ro.

Acest album va fi lansat pe 25 februarie 2022 şi a fost prefaţat şi de un alt single numit „Peacemaker”, care a sosit pe final de an 2021. La aceste piese au contribuit chitaristul Rudolf Schenker, basistul Pawel Maciwoda şi versurile sunt scrise de solistul Klaus Meine. Vorbind cu un post de radio din Chile recent, Meine a declarat că acest LP este dedicat tuturor celor care cred în rock la nivel global.

E dedicat şi celor care tot spun că rock-ul e mort, lucru infirmat de fanii trupei din toată lumea, strânşi la concerte şi cu pasiunea radiind în ochi. 50 de ani turnee au dus trupa la ideea că „Rock Believerul” ţine în viaţă pasiunea pentru acest tip de muzică. The Scorpions au cântat în 80 de ţări şi au împărtăşit o conexiune specială cu toţi fani.

„Rock Believer” este o creaţie semnată Schenker şi Meine la bază, ei ocupându-se de compoziţie. LP-ul a fost înregistrat cu trupa live într-o cameră din studio şi nu pe Zoom cum au făcut multe formaţii în ultimii 2 ani. Au trecut 5 ani de la ultimul material discografic al germanilor, „Born To Touch Your Feelings – Best of Rock Ballads”, o compilaţie de material nou şi clasic. E pentru prima oară când LP-ul este înregistrat cu zero aport de la compozitori din exteriorul trupei Scorpions după multă vreme.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Smiley și Gina Pistol vor face echipă și pe marele ecran. Vor juca împreună într-un film

  Smiley și Gina Pistol vor face anul acesta echipă și pe marele ecran, nu doar acasă. În 2022 se lansează primul film în care artistul va juca rolul principal, iar partenera lui de viață face parte din distribuție, informează agenția de presă mondenă. Iată în continuare detaliile. Primul film cu Smiley și Gina Pistol se lansează anul acesta S-a lansat ca artist în trupa Simplu. A continuat cu o […]

today19 ianuarie 2022

0%