Life

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox revine în România. Biletele la concert sunt disponibile online

today27 ianuarie 2022

Fundal

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox revine la București pe 28 iunie 2022. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și se va bucura de o serie de invitați surpriză.

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox continuă concertele din cadrul turneului mondial început în 2021, sub egida “The Grand Reopening Tour” (“Marea Redeschidere”) și promite audiențelor de pretutindeni o petrecere senzațională în stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby!

Renumiți pentru felul în care reimaginează genuri contemporane în stilul anilor ’20, “trimițând muzica pop într-o mașină a timpului”, Postmodern Jukebox vor cânta unele dintre cele mai mari hituri în stilurile clasice ale epocilor trecute.

Scott Bradlee: “Suntem norocoși să avem atât de mulți fani incredibili peste tot în lume”

“Sunt recunoscător să pot crea și colabora alături de atâția oameni talentați și ne-a fost extrem de dor să cântăm într-o locație plină cu fani. Suntem norocoși să avem atât de mulți fani incredibili peste tot în lume, care au ajutat Postmodern Jukebox să devină un grup cu turnee mondiale și de abia așteptăm să aducem din nou talente extraordinare și sunete clasice în fiecare colț al lumii. Este o Mare Redeschidere, dar și o Mare Reuniune – nu doar pentru membrii echipei noastre, ci și pentru Postmodern Jukebox și fanii divertismentului clasic, “old school”, de calitate”, spune Scott Bradlee.

Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul “The Grand Reopening Tour” va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni mulți-talentați ce vor da viață compozițiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alătura, seară de seară, invitați-surpriză, ce vor face ca fiecare spectacol să fie unic și imprevizibil – transformându-l într-una dintre cele mai încântătoare experiențe muzicale live ale timpurilor noastre, dar și ale timpurilor apuse.

În ultimii zece ani, Postmodern Jukebox au adunat peste cinci milioane de abonați pe canalul lor de YouTube; trupa și-a pornit activitatea în micul apartament al lui Bradlee, în Astoria, Queens și a ajuns în scurt timp într-un studio din Los Angeles, mult mai potrivit viziunii ambițioase a liderului trupei. Recent, Postmodern Jukebox a reimaginat binecunoscuta coloana sonoră a serialului “Friends” în diferite stiluri muzicale ale secolului al XX-lea – începând cu jazzul anilor ’20, până în anii ’90, cu o apariție-surpriză a duoului The Rembrandts, compozitorii piesei originale.

Prețuri bilete la concertul Postmodern Jukebox de la Arenele Romane:

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox de pe 28 iunie 2022 pot fi achiziționate online, la următoarele categorii:

Categoria 1 – TEREN, SECTOARELE A1, A2: 245 lei

Categoria 2 – TEREN, SECTOARELE B1, B2: 220 lei

Categoria 3 – TRIBUNĂ, SECTOARELE E, K: 220 lei

Categoria 4 – TRIBUNĂ, SECTOARELE F, J: 195 lei

Categoria 5 – TRIBUNĂ, SECTOARELE I, G, H: 170 lei

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Eurovision 2022: România va concura în a doua semifinală

Marți, 25 ianuarie, la Torino, „capitala” Eurovision Song Contest din acest an, a avut loc tragerea la sorţi pentru împărţirea ţărilor participante în cele două semifinale ale competiţiei. Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision va intra în partea a doua a Semifinalei 2 a concursului. Anul acesta, la Eurovision participă 41 de ţări, dintre care 18 concurează în prima semifinală, cea din 10 mai, iar 18 ţări, în […]

today26 ianuarie 2022

0%