Actual

Se apropie data la care Ştefan Hruşcă va cânta la Călărași

today14 decembrie 2022

Fundal

Se apropie data la care Ştefan Hruşcă va cânta la Călărași. Acesta va fi prezent pe 20 decembrie, la ora 17:00 în sala ”Barbu Știrbei”. După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă. Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei păstori,” “Afară ninge liniştit,” “Linu-I lin” şi multe alte piese fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi complete.

Nu vor lipsi însă cântece-manifest din vremea Cenaclului Flacăra,” printre care se numără incredibila “Rugă pentru părinţi” pe versurile lui Adrian Păunescu. Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele culese şi aduse în dar de Ştefan Hruşcă îşi păstrează autenticitatea. Aşadar, primiţi cu colindul şi bucuraţi-vă de un concert ce pune la loc de cinste această tradiţie românească, în cea mai sinceră şi pură formă a sa.Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a semnat contractul. Secția de pediatrie a spitalului va fi renovată prin PNRR

Ieri, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, s-a aflat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a semna încă un contract finanțat de Uniunea Europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba de consolidarea seismică și renovarea energetică a corpului vechi de spital, aripa F, G, H, în care funcționează secția de pediatrie. „Va fi reabilitată o suprafață totală de 9.800 mp, fiind atrase de către […]

today14 decembrie 2022

0%