Administrație

Se construiește o nouă grădiniță în comuna Fundeni

today11 iulie 2022

Fundal

Primăria Comunei Fundeni, din județul Călărași, precizează, pe o rețea socială, că lucrările privind construirea unei noi grădinițe avansează rapid. Acum, viitoarea instituție de învățământ are și acoperiș, potrivit canalsud.ro.

“Grădinița este primul pas în educația copiilor. Educația arată importanța muncii asidue și, în același timp, ii ajută să se dezvolte. Așa putem să modelăm o societate mai bună în care să trăim prin cunoașterea și respectarea drepturilor, legilor și reglementărilor”, a precizat primarul comunei Fundeni, Gheorghiță Cărtușanu.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Johnny Depp revine la muzică după victoria în procesul pentru defăimare

Johnny Depp este nerăbdător să-și reia cariera muzicală, de la victoria sa în procesul pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard, la sfârșitul lunii mai. Actorul a anunțat anterior că el și chitaristul Jeff Beck vor lansa un album în colaborare, iar primul lor single împreună este oficial lansat. Cântecul, intitulat The Death and Resurrection Show, este primul single propriu-zis al lui Johnny de la cover-ul lui John Lennon's Isolation […]

today8 iulie 2022

0%