Actual

Se încheie proiectul „Pregătiți pentru viață!”

today16 octombrie 2023

Fundal

Ultima serie de 28 de copii din sistemul de asistență maternală al DGASPC Călărași încheie proiectul „Pregătiți pentru viață!”.

Tabăra a fost organizată la Bușteni în perioada 13-15 octombrie, copiii având posibilitatea de a socializa, de a se relaxa și de a cunoaște lucruri și locuri noi. Plimbarea pe platoul Bucegi, vizitarea Mănăstirii Caraiman și a Castelului Peleș, alături de jocurile interactive și aniversarea zilei de naștere a unui copil, au alcătuit programul taberei. Proiectul „Pregătiți pentru viață!” a fost desfășurat cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție și Casei de Cultură a Studenților București, în cadrul căruia 86 de copii din evidența DGASPC Călărași s-au bucurat de o vacanță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Călărași – „Forţa femeilor în sport”

Volumul "Forţa femeilor în sport", care reuneşte memoriile a peste 80 de foste şi actuale sportive, dar şi antrenoare şi jurnaliste, va fi lansat joi, 19 octombrie, începând cu ora 13.00, la Biblioteca Județeană Călărași. "Această carte nu face altceva decât să construiască podul de legătură între bornele de reper, experienţa sinceră, vie, dinamică şi performantă şi generaţia tânără care sperăm ca la un moment dat să ne aducă aceeaşi […]

today13 octombrie 2023

0%