Administrație

Se pietruiesc străzile în satul Rasa

today23 mai 2023

Fundal

Chiar dacă în acest moment nu se poate asfalta, primarul comunei Grădiștea face tot posibilul să îi mulțumească pe locuitorii satului Rasa.

“Este o problemă cu asfaltarea, nu mai putem asfalta până nu rezolvăm cu canalizarea. Avem proiect depus pentru canalizare pentru satele Cunești și Rasa. Nu vom mai face o altă stație de epurare deoarece este foarte costisitoare, vom adăuga un modul la stația din Grădiștea și vom funcționa așa. Străzile nu au mai fost de foarte multă vreme îngrijite, s-au format gropi pe care le-am tot plombat dar în momentul de față este necesar să pietruim. Costurile sunt acoperite din bugetul local al primăriei. Sper ca până la sfârșitul verii să pietruim toate străzile și după ce vom face canalizarea urmează și asfaltarea”, a declarat pentru Canal Sud, Vasile Matei – Primarul Comunei Grădiștea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

16 câini au fost recuperați de pe străzile din Călărași

Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași transmite ca in perioada 15-19 mai a capturat de pe strazi un numar 16 caini. Acestia au fost ridicati din urmatoarele zone: parcul Dumbrava, cartierul Turcesc, str Luceafărului, Agenția pentru protecția mediului, cartierul 2 Moldoveni, str Muncii, str Belșugului și str Bobâlna. Calarasenii pot sesiza prezenta cainilor pe domeniul public la numarul 0371/069.701, numar disponibil 24 din 24, 7 zile din 7.

today23 mai 2023

0%