Administrație

Se reamenajează spaţiul din curtea interioară a blocurilor G3 şi G4

today22 mai 2023

Fundal

Astăzi au început lucrările de reamenajare a spaţiului din curtea interioară a blocurilor G3 şi G4 (strada Panduri), situat în imediata vecinătate a Parcului Luceafărului, a anunțat primarul Marius Dulce.

Acestea vizează lărgirea părţii carosabile de acces la două benzi, reabilitarea trotuarului după care va fi modernizată şi parcarea existentă. Lucrările vin în continuarea proiectului de modernizare a perimetrului cuprins între Aleea Bisericii şi blocurile G4, G5 şi G6 unde a fost amenajată o parcare de reşedinţă, cu 90 de locuri. Investiţia, susţinută integral de la bugetul local, va fi realizată de Serviciul Pavaje Spaţii Verzi, a mai transmis edilul municipiului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Meta va lansa o aplicație care va concura cu Twitter

Oamenii petrec mai puțin timp pe Twitter de când Elon Musk a cumpărat site-ul de socializare anul trecut, dar există încă multă cerere pentru platforme similare precum Mastodon și Bluesky. În acest sens, se zvonește de mult timp că Meta își construiește propria platformă pentru a rivaliza cu Twitter. După luni de speculații, există în sfârșit câteva detalii care par să confirme zvonurile, potrivit expertului în marketing digital, Lia Haberman, […]

today22 mai 2023

0%