Administrație

Se va reabilita Școala din Independența

today10 mai 2023

Fundal

În zilele următoare în cadrul PNRR va fi depusă întreaga documentație pentru reabilitarea școlii din satul Independența. Pe pagina personală de socializare primarul comunei Independența, Gabriel Rădulescu aduce precizări despre tot ceea ce ține de acest proiect.

Vesti bune! Depunem zilele următoare în cadrul PNRR întreaga documentatie pentru reabilitarea scolii din satul Independența. Aici este o mică poveste la mijloc. Școala din Independența a fost construită în 2 etape. Corpul principal a fost edificat în anul 1964 iar corpul nou ( centrală termică , băile și etajul ) a fost edificat în anul 2011. Fondurile europene de reabilitare se adresează doar clădirilor construite înainte de anul 2000. În concluzie corpul vechi (1964) va fi reabilitat din fonduri europene iar corpul nou va fi reabilitat cu banii comunei Independența . Partea eligibilă( fonduri europene) – aproximativ 22 miliarde lei vechi. Partea neeligibilă ( banii comunei)) – aproximativ 9 miliarde. Am avut de ales între această variantă sau a nu o face deloc. Eu cred că am ales drumul corect. Am intrat în linie dreaptă.”, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Scuze amuzante pentru a pleca de la o întâlnire

  Cu toții am fost într-o situație în care aveam nevoie disperată de a pleca de la o întâlnire. Poate ai fost de acord să mergi la un date aranjat de un prieten. Sau poate că ești la întâlnirea numărul doi - și tocmai ți-ai dat seama că nu sunteți meniți să fiți împreună. Dar oricare ar fi scenariul, chiar nu este ușor să găsești o scuză bună pentru a […]

today10 mai 2023

0%