Administrație

Se vor înființa centrale fotovoltaice pe proprietatea societății Ecoaqua

today24 iunie 2022

Fundal

Se vor înființa centrale fotovoltaice pe proprietatea societății Ecoaqua. Prin proiectul „Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate” se vor realiza două centrale electrice fotovoltaice, ce vor fi utilizate în vederea producerii energiei electrice generând astfel, propria sursă de alimentare cu energie electrică.

Aceste centrale vor avea amplasamentul pe proprietatea ECOAQUA S.A în perimetrul Stației de Epurare ce aparține Sucursalei Călărași și în perimetrul Sucursalei Urziceni. În total, prin acest proiect, vor fi montate 5000 de panouri fotovoltaice, valoarea proiectului fiind de 10.469.248 lei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor în Laboratorul Smart

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile de iniţiere organizate în Laboratorul Smart. Acesta este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârste între 10-14 ani. Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor […]

today24 iunie 2022

0%