Life

Sean „Diddy” va primi Global Icon Award și va cânta la Premiile MTV

today7 septembrie 2023

Fundal

Sean „Diddy” Combs, antreprenorul, directorul, fondatorul și artistul Bad Boy Records, urmează să primească Global Icon Award și să cânte la MTV 2023 VMA, difuzate în direct de la Prudential Center din New Jersey, marți, 12 septembrie, la ora 20:00. ET/PT.

Diddy, al cărui nou album „The Love Album: Off the Grid”, va cânta și el la eveniment, marcând prima sa performanță la VMA din 2005. Doja Cat, Anitta, Lil Wayne, Kelsea Ballerini, Tomorrow X Together, Demi Lovato, Karol G Vor cânta și Måneskin și Stray Kids.

Pe lângă faptul că a primit premiul Global Icon, Diddy este nominalizat la alte patru premii anul acesta pentru munca sa la „Creepin” (Remix) și „Gotta Move On”. Nominalizările sale includ 2 pentru „Cea mai bună colaborare”, precum și cel mai bun rap și cel mai bun R&B.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Copiii Centrului SERA Călărași s-au bucurat de o zi petrecută în Târgul de Toamnă

Târgul de Toamnă organizat la Călărași conform tradiției în această perioadă, constituie un prilej de bucurie, încântare și divertisment mai cu seamă pentru copii. Zilele trecute, copiii Centrului SERA Călărași au vizitat bâlciul petrecând momente frumoase alături de colegii lor. O porție de distracție a fost și pentru copiii Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap, care s-au bucurat la Târgul de toamnă de comediile distractive și apoi s-au […]

today7 septembrie 2023

0%