Life

Selena Gomez a anunțat data lansării documentarului despre viața ei

today26 septembrie 2022

Fundal

Selena Gomez le oferă fanilor ei o privire asupra vieții ei personale într-un mod foarte nou. Actrița a împărtășit vestea despre viitorul ei documentar AppleTV+, numit My Mind and Me „Vreau să aud o parte din povestea mea…” a scris Selena alături de videoclip. Potrivit comunicatului de presă Apple Original Films, My Mind and Me este un „documentar unic de crud și intim” care va aprofunda în cele mai înalte cote ale carierei Selenei și, de asemenea, luminează unele dintre momentele mai întunecate ale călătoriei ei.

După ani în lumina reflectoarelor, Selena Gomez este vedetă de neimaginat. Dar chiar când atinge un nou vârf, o întorsătură neașteptată o trage în întuneric”, descrie serviciul de streaming în comunicat.

My Mind and Me este regizat de Alek Keshishian, care a condus legendarul documentar al Madonna din anii ’90, Truth or Dare, care este considerat unul dintre cele mai bune documentare muzicale din toate timpurile. Fanii speră că My Mind and Me vor fi la fel de sinceri și deschiși ca predecesorul său; unii au subliniat că perioada de șase ani în cauză acoperă o mână de momente majore din viața Selenei, inclusiv anularea turneului ei Revival din cauza problemelor de sănătate mintală, transplantul de rinichi ca tratament pentru lupus și împărtășirea diagnosticului ei bipolar.

Pe 20 septembrie, Selena a distribuit primul teaser al proiectului, un montaj de 30 de secunde cu clipuri ale Selenei de-a lungul anilor. Scenele o arată pe Selena râzând cu familia și prietenii și plângând singură în vestiare. „Mintea mea și eu. Nu ne înțelegem uneori și devine greu să respir”, a scris Selena pe Instagram. „Dar nu mi-aș schimba viața.” Apple TV+ a dezvăluit că My Mind and Me va fi lansat pe 4 noiembrie 2022.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Fericirea nu te ajută întotdeauna să evoluezi

O uriașă industrie a fericirii și gândirii pozitive, estimată la 11 miliarde USD pe an, a contribuit la crearea fanteziei că fericirea este un obiectiv realist. Urmărirea visului fericirii este un concept american, exportat în restul lumii prin cultura populară. Pentru că, chiar și atunci când toate nevoile noastre materiale și biologice sunt satisfăcute, o stare de fericire susținută va rămâne totuși un scop teoretic și evaziv, așa cum a […]

today26 septembrie 2022

0%