Life

Selena Gomez a pozat fără machiaj. Multe celebrități au apreciat-o

today15 martie 2023

Fundal

Selena Gomez este o frumusețe rară. Cea mai urmărită femeie de pe Instagram a distribuit două selfie-uri uimitoare fără machiaj și a distribuit muzica lui Miley Cyrus.

Gomez a pozat într-o salopetă neagră, cu părul lăsat liber pe spate. „Chimie violetă”, și-a subtitrat postarea, făcând referire la cântecul lui Cyrus de pe noul ei album, „Vacanță de vară fără sfârșit” și etichetând-o pe colega ei. Cyrus a comentat cu un emoji cu inimă roșie, care a strâns 1 milion de aprecieri în 8 minute.

Și ceilalți prieteni celebri ai fondatorului Rare Beauty au fost și ei impresionați de fotografiile ei. Influencerul Suede Brooks a comentat: „Acolo merge ea în toată gloria ei”. Paris Hilton a aruncat un emoji cu inimă, iar Jessica Capshaw a numit-o „superbă”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lindsay Lohan este însărcinată pentru prima dată

Lindsay Lohan va fi mamă. Actrița a anunțat că ea și soțul ei, Bader Shammas, așteaptă primul lor copil împreună, postând pe Instagram o fotografie cu o salopetă pentru bebeluși pe care scrie „În curând...” Ea a adăugat: „Suntem binecuvântați și încântați!” Ea a redistribuit aceeași imagine pe Instagram Stories, etichetându-și soțul. Starul Mean Girls a confirmat, de asemenea, vestea fericită pentru TMZ, spunând pentru presa: „Suntem foarte încântați să […]

today15 martie 2023

0%