Life

Selena Gomez dezvăluie ce își dorește la aniversarea de 31 de ani

today24 iulie 2023

Fundal

Vedeta „Only Murders in the Building” a postat o poză cu un tort pe Instagram pentru a-și sărbători cea de-a 31-a aniversare, spunându-le fanilor că este singurul lucru pe care vrea să-l facă de ziua ei.

Sunt recunoscătoare pentru atât de multe din viața mea și unul dintre lucrurile pentru care sunt cea mai recunoscătoare este munca pe care am reușit să o facem cu Rare Impact Fund prin @Rarebeauty”, a subtitrat ea postarea în care suflă lumânări pe un tort.

Datorită vouă am reușit să creștem gradul de conștientizare și să creștem accesul tinerilor la servicii de sănătate mintală. Aceasta este adevărata mea pasiune în viață.”

Gomez a spus că nu dorește ca oamenii să-i trimită un cadou de ziua ei, ci dorește ca ei să „doneze la Rare Impact Fund”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Topul celor mai calme zodii

Nu se poate nega faptul că toate semnele zodiacale au abilitățile și caracteristicile lor unice care le fac să fie recunoscute instantaneu. În timp ce unii își ies repede din fire, alții sunt binecuvântați cu capacitatea de a rămâne calmi în fața situațiilor neprevăzute. Rac Unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, racul știe să se mențină cu grație în cele mai tulburi circumstanțe. Rareori se implică într-o ceartă pentru […]

today24 iulie 2023

0%