Life

Selena Gomez nu poate deveni mamă pe cale naturală

today7 noiembrie 2022

Fundal

Starul pop în vârstă de 30 de ani a primit prin transplant un rinichi în 2017 de la cea mai bună prietenă a ei, ca urmare a suferinței de lupus și a explicat că va fi nevoită să apeleze la o mamă surogat dacă decide să aibă copii, o idee care este tot mai prezentă. Din cauza medicamentelor pe care le ia pentru a combate tulburarea bipolară, nu poate deveni mamă natural.

Aceasta a dezvăluit că a vizitat recent o prietenă care încerca să rămână însărcinată și apoi s-a așezat în mașina ei plângând: „Rinichii donați nu durează pentru totdeauna. Ceea ce este în regulă. Ideea de a nu putea să-mi port proprii copii este un lucru prezent în viața mea. Dar oricum sunt menită să am copii și o voi face. Voi apela la o mamă surogat”, a spus vedeta.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

În ce condiții se eliberează un nou act de identitate

Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Călărași informează că se eliberează un nou act de identitate în următoarele cazuri: a) la expirarea termenului de valabilitate a actului de identitate care urmează a fi preschimbat; b) dacă s-a modificat numele sau prenumele titularului, data ori locul naşterii; c) în cazul schimbării domiciliului; d) în cazul schimbării denumirii sau rangului localităţilor şi străzilor, al renumerotării imobilelor sau rearondării acestora, al înfiinţării […]

today7 noiembrie 2022

0%