Life

Selena Gomez răspunde speculațiilor despre cântecul ei „Single Soon”

today29 august 2023

Fundal

După ce vedeta pop și-a lansat noua melodie, „Single Soon”, vinerea trecută, fanii au început să spună că fostul ei iubit, The Weeknd ar fi putut inspira versurile sale.

Cu toate acestea, Gomez a negat speculațiile că piesa vorbește despre fostul ei iubit, The Weeknd.

Nu ar putea fi mai fals”, a comentat ea într-o postare pe Instagram duminică, care sugera că actorul „Idol” este muza ei.

Pe tot parcursul melodiei, vedeta „Only Murders in the Building”, în vârstă de 31 de ani, cântă despre părăsirea unei relații – și menționează în special „weekend-ul”.

Ar trebui să o fac la telefon? / Să las un mic bilet în buzunarul hainei lui? (Da) / Poate că voi dispărea / Nu vreau să văd o lacrimă / Și weekend-ul este aproape,” cântă ea.

Gomez și The Weeknd, al cărui nume real este Abel Tesfaye, s-au întâlnit timp de 10 luni în 2017.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Puncte de prim ajutor, pe perioada caniculei, în Călărași

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de caniculă, în Călărași, pentru zilele de luni și marți, respectiv 28-29 august. Potrivit meteorologilor, temperaturile se vor situa între 37 și 39 de grade Celsius, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Din acest motiv, primăria Călărași pune la dispoziția călărășenilor două puncte de prim ajutor, […]

today28 august 2023

0%