Life

Selena Gomez: „Sunt norocoasă că sunt în viață”

today11 octombrie 2022

Fundal

Selena Gomez izbucnește în lacrimi în primul trailer al viitorului ei documentar, „Selena Gomez: My Mind & Me”, împărtășind o parte asupra vieții ei și a problemelor de sănătate.

Toată viața mea, de când eram copil, am lucrat”, explică în lacrimi cântăreața „Lose You to Love Me”, 30 de ani. „Și nu vreau să fiu, gen, super faimoasă. Dar știu că, dacă sunt aici, trebuie să folosesc asta pentru totdeauna.” „Fii doar cine ești, Selena”, își spune actrița și producătorul „Only Murders in the Building” în deschiderea trailerului. „Nimănui nu-i pasă de ceea ce faci. Este vorba despre cine sunt eu. Sunt în regulă unde sunt. Sunt recunoscătoare că sunt în viață.”

Prietena de multă vreme a lui Gomez, Raquelle Stevens, apare și ea în teaser, deschizându-și despre experiența ei în sprijinul starului pop de-a lungul numeroaselor ei bătălii personale. Gomez a fost deschisă cu fanii despre lupta ei cu multe probleme de sănătate de-a lungul anilor, inclusiv diagnosticul ei de lupus din 2014 și se luptă cu anxietatea și depresia.

De asemenea, a căutat tratament în 2018 și a dezvăluit în 2020 că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

Dacă ar fi văzut cineva ceea ce am văzut eu, nu ar fi recunoscut-o”, spune Stevens. Documentarul se întinde pe șase ani din viața fondatoarei Rare Beauty, oferind spectatorilor o privire în interior atât asupra filantropiei sale, cât și asupra tratamentelor intensive pentru combaterea diferitelor boli.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiul cosmic

Tocmai când credeai că Tom Cruise a obținut cel mai mare triumf cinematografic posibil cu Top Gun, starul de succes vine cu o idee care este, la propriu, ieșită din comun. Veteranul de la Hollywood în vârstă de 60 de ani va face echipă cu regizorul The Bourne Identity Doug Liman într-un film care implică filmări în spațiu, care a fost prezentat pentru prima dată în 2020 înainte ca pandemia […]

today10 octombrie 2022

0%