Actual

Selly va fi prezent la Călărași

today8 mai 2023

Fundal

Pe 10 mai, la Sala Barbu Știrbei Călărași va fi prezent Selly în cadrul unui eveniment educațional, găzduit de Ecoaqua. Călărași Education este un proiect care se bazează pe ideea că educația este cheia succesului în orice domeniu. Prin intermediul acestei platformei, elevii vor avea acces la o gamă largă de posibilități oferite de Inteligența Artificială, care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească procesul educațional.

“Evenimentul de lansare va fi un moment special pentru noi! Vă invităm să ne însoțiți în această călătorie! Vom avea ocazia să vă prezentăm platforma noastră, să discutăm despre importanța Inteligenței Artificiale în educație și să vă oferim oportunitatea de a interacționa cu membrii echipei noastre.”, a declarat directorul Ecoaqua, Eduard Grama.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De ce bărbații căsătoriți consideră că soțiile altora sunt mai atrăgătoare?

Nu este surprinzător faptul că bărbații căsătoriți acordă atenție în secret soțiilor altora. Privirile secrete pe care bărbații le oferă altor femei căsătorite sunt pur și simplu rezultatul atracției. Când bărbații devin implicați într-o relație, ochii lor rătăcesc mai mult pentru că de obicei îți place ceva ce îți este interzis. Toți bărbații tind să admire și să privească către soțiile celorlalți bărbați, dar numai unii acționează în baza atracției […]

today8 mai 2023

0%