Life

Semne că partenerul tău nu te va înșela

today1 martie 2023

Fundal

În loc să cauţi indicii că partenerul este posibil să te înşele, ai putea căuta mai bine semne că nu te va trăda sau că sunt şanse minime să cedeze unei tentaţii. Psihoterapeuții au arătat care sunt aspectele comune pe care le-au observat la cei care rareori sunt infideli.

Nu a înșelat în trecut

Dacă o persoană nu a înșelat niciodată în trecut este puţin probabil să facă aceasta în viitor. Comportamentul anterior al unei persoane spune multe despre cel viitor, în special în chestiuni de convingeri personale. Sigur că nu poți ști niciodată sigur. Oamenii se schimbă în timp și numeroase motive ar putea duce la infidelitate. Chiar dacă aveţi o perioadă dificilă, veţi ști că partenerul a rămas fidel în trecut, ceea ce spune multe despre valorile lui.

Are aceste trăsături de personalitate!

Pentru a estima cât de mare este riscul de a fi înşelat, este nevoie să iei în calcul personalitatea partenerului tău care poate prezice potențialul său de a trăda. Conform Bestlifeonline.com, psihoterapeutul Michelle Giordano constată că, din experiența ei, persoanele fidele au anumite trăsături comune. Este vorba despre: empatie, ataşament, stimă de sine ridicată, conștiinciozitate şi autocontrol. Acestea indică responsabilitatea într-o relaţie, încrederea, înţelegerea emoțiilor celorlalţi şi capacitatea de a rezista tentaţiilor.

Aveți o relaţie puternică

Dacă relaţia voastră este solidă, n-ar trebui să-ţi faci griji că vei fi înşelat. Prin urmare, partenerii care au o conexiune emoțională puternică au mai multe șanse să fie împliniţi în cuplu, ceea ce îi poate ajuta să reziste tentației de a căuta pe altcineva.

Semnele intimității emoționale sunt capacitatea fiecăruia de a-şi exprima sentimentele și gândurile în mod deschis, de a te simţi în siguranță în relație. A avea intimitate emoțională înseamnă că fiecare dintre parteneri se simte acceptat de celălalt și nu se teme să fie criticat sau judecat. Aceste cupluri discută despre ceea ce nu este în regulă în dragostea lor, dacă apare ceva, şi comunică deschis despre asta.

Nu-şi pune parole pe dispozitivele electronice

Cei care înșală tind să pună parole pentru a-şi proteja dispozitivele. Unii le ţin ascunse, departe de accesul partenerului, alţii îşi iau măsuri de securitate ca parole, amprente sau folosesc aplicații criptate. Un partener mai puțin înclinat să înșele, nu pune parole şi este mai relaxat tocmai pentru că nu are nimic de ascuns.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

The Weeknd devine primul artist care ajunge la 100 de milioane de ascultători pe Spotify

The Weeknd a devenit primul artist din istoria Spotify care a atins 100 de milioane de ascultători lunar, a confirmat platforma de streaming. Vestea a fost distribuită pentru prima dată prin intermediul rețelelor sociale Spotify, unde gigantul de streaming a scris: „Este oficial: pe 27 februarie, The Weeknd a devenit primul artist din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători lunar”. La momentul publicării acestui articol, […]

today28 februarie 2023

0%