Life

Semne zodiacale care ar putea avea o a doua căsătorie

today4 septembrie 2023

Fundal

Unii oameni se simt incompleți într-o căsătorie. Se pot simți îndepărtați din punct de vedere emoțional și mental de partener și, la un moment dat, când distanța devine insuportabilă, divorțul rămâne ultima variantă. Apoi, pentru a căuta mângâiere, acești oameni caută iubirea a doua oară. Aici sunt enumerate semnele zodiacale care ar putea avea o a doua căsătorie!

Taur

Taurii sunt cunoscuți pentru dorința lor de stabilitate și securitate în relații. Dacă prima căsătorie nu le satisface așteptările, este mai probabil ca ei să caute un partener care să le ofere stabilitatea și securitatea de care tânjesc. Nu se vor mulțumi cu mai puțin.

Balanta

Oamenii din acest semn zodiacal prețuiesc armonia și echilibrul în relațiile lor. Dacă prima lor căsătorie nu le oferă echilibrul și armonia pe care le caută, este mai probabil ca ei să caute un partener care să le ofere asta într-o a doua căsătorie.

Scorpionul

Sunt cunoscuți pentru profunzimea emoțională intensă și pasiunea lor. Dacă se simt neapreciați în prima căsnicie, cu siguranță vor căuta un partener care să le egaleze intensitatea și pasiunea într-o a doua căsnicie.

Săgetător

Ei apreciază foarte mult libertatea și independența și se pot simți sufocați într-o căsătorie tradițională. Dacă se simt constrânși în prima căsătorie, este mai probabil să caute un alt partener care să-i facă să se simtă mai independenți și mai liberi.

Vărsător

Ei apreciază individualitatea și unicitatea în relațiile lor. Dacă simt că prima lor căsătorie nu le va permite să-și exprime individualitatea sau să-și urmărească interesele, este mai probabil să se căsătorească cu cineva care le împărtășește valorile și interesele.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Tratamente de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public

Primăria municipiului Călărași va efectua în perioada 7 – 8 septembrie, tratamente de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 8.00-12.00 și 13.00- 17.00 . Tratamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar putând fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior). Substanțele active ale produselor utilizate sunt: difenacoum, bromadiolone și brodifacoum, acestea fiind avizate de Ministerul […]

today4 septembrie 2023

0%