Life

Semne zodiacale care au cele mai multe șanse să se îmbogățească

today25 august 2023

Fundal

Sigur, a fi cu adevărat bogat înseamnă mai mult decât a avea un card de credit nelimitat sau un portofel gras, dar cine nu vrea să experimenteze bucuriile și luxul bogăției materiale? Știați că mulți dintre miliardarii lumii au același semn zodiacal? Coincidență? Aparent nu. Creditorul din Marea Britanie, Cashfloat, a trecut prin lista bogată Forbes Billionaires 2022 și a analizat zilele de naștere a 286 de miliardari pentru a descoperi cel mai comun semn zodiacal. Cercetarea a arătat că Balanța a fost cel mai recurent semn zodiacal căruia îi aparțineau 12% dintre miliardarii lumii.

Berbec

Extrem de pasionați și conduși către obiectivele lor, Berbecii nu se tem să își asume riscuri pentru a construi o moștenire de succes. În loc să se obosească ore întregi, acest semn știe să lucreze inteligent și este mereu plin de idei ieșite din comun. Calitatea lor proactivă în luarea deciziilor este o altă trăsătură care îi diferențiază de restul. Magnatul Mukesh Ambani, fostul CEO Microsoft Steve Ballmer și co-fondatorul Google Larry Page sunt câteva dintre figurile pioniere ale acestui semn.

Taurul

Taurul conduce, de asemenea, haita celor mai bogate semne zodiacale. Ei își trag norocul din planeta lor dominantă Venus, asociată cu prosperitatea materială. Dorința lor de a se bucura de un stil de viață luxos și de a admira frumusețea și estetica îi determină să muncească din greu. Fie că își iau vacanțe, investesc în imobiliare sau cumpără mașini admirabile, semnul sigur știe să-și etaleze averea. Taurul continuă să rămână prudent și vigilent în chestiunile financiare, iar bogățiile nu îl orbesc.

Leu

O viață plină de farmec, strălucire și fast, după asta tânjesc leii profund, motiv pentru care vor face tot posibilul și vor aduna bogăția necesară pentru a atinge acest stil de viață. Leii au talentul imens de a-și justifica bogățiile, fie că este vorba despre viziunea, creativitatea sau abilitățile interpersonale excelente. Semnul poate atrage și convinge oamenii să obțină ceea ce își doresc. Cofondatorul Google Sergey Brin, co-fondatorul Oracle Larry Ellison și omul de afaceri miliardar francez Francois Pinault sunt toți lei.

Fecioara

Un semn care nu se mulțumește cu mediocritatea, Fecioarele se nasc perfecționiste, vor schimba și îmbunătăți fiecare aspect care le împiedică drumul către succes. Deoarece cele mai multe dintre ele se străduiesc din greu să obțină securitatea economică, uneori sunt gata să-și asume riscuri financiare. Sunt oneste și corecte în relațiile lor financiare și nu și-ar câștiga niciodată existența prin mijloace dubioase. Cea mai bogată celebritate în zodia Fecioară este co-fondatorul Microsoft Bill Gates.

Balanța

Cunoscută drept „semnul zodiacal miliardar”, Balanța indică echilibrul. Fiind un semn cardinal, Balantele sunt grozave în a se angaja în noi activități și adesea sunt lideri mari și creatori de tendințe. Străduindu-se mereu să mențină echilibrul și mergând cu prudență în toate domeniile vieții, acești oameni sunt foarte prudenți în ceea ce privește chestiunile financiare. Ei vor naviga cu atenție în toate aspectele înainte de a lua orice decizie legată de bani, ceea ce îi ajută să obțină profituri financiare masive pe termen lung. Pionierul modei Ralph Lauren și vedeta de televiziune Kim Kardashian sunt născuți în această zodie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Târg de adopții a câinilor fără stăpân, la Zoo Călărași

Mâine, cu ocazia Zilei Internaționale a Câinilor, Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân din Călărași organizează un târg de adopții. Acesta se va desfășura în incinta Complexului de Agrement Zoo Călărași, începând cu ora 09.00. Mai mulți căței vor aștepta o familie care să-i iubească și să-i protejeze. Vor fi disponibili pentru adopție câini din cadrul adăpostului care sunt microcipați, vaccinați antirabic, deparazitați intern și extern, și de asemenea, […]

today25 august 2023

0%