Life

Semne zodiacale care fug de căsătorie

today2 august 2023

Fundal

Majoritatea oamenilor se căsătoresc din dragoste, pentru bani sau pentru a nu rămâne singuri la bătrânețe. Totuși, în zilele noastre, sunt unii oameni care fug de căsătorie, le place să-și trăiască viața singuri. Astfel de oameni cred că nu își pot petrece întreaga viață doar cu o singură persoană. Dacă astfel de oameni sunt forțați să se căsătorească, atunci rezultatul s-ar putea să nu fie plăcut mai târziu.

Conform previziunilor de căsătorie, există unele zodii care preferă să fie singure decât să fie cu cineva nepotrivit.

Gemeni

Natura oamenilor din zodia Gemeni este foarte instabilă. Nu trebuie să avem încredere în deciziile luate de aceștia pentru că își schimbă foarte repede părerile. Oamenilor din acest zodiac nu le place să stea cu o singură persoană toată viața. Le plac schimbările în viața lor în fiecare zi. Se pot îndrăgosti de cineva doar pentru un timp sau o zi, se plictisesc repede.

Leu

Oamenii din zodia Leu nu cred în relații stabile sau în căsătorie. Se plictisesc repede de partenerul lor. Pentru ei, cuvântul romantism durează puțin timp. Unui leu îi place să-și trăiască viața singur.

Săgetător

Oamenii Săgetător sunt destul de nervoși să intre într-o relație. Le este frică că cineva le poate rupe inima. De aceea ei preferă să fie singuri. Își iubesc foarte mult libertatea. Această frică a lor nici nu le permite să se căsătorească. Fetele Săgetător nu vor să fie legate de o căsătorie pentru că le place prea mult libertatea, iar bărbații din acest semn zodiacal acordă mai multă importanță carierei lor.

Fecioară

Oamenii din Fecioară preferă să fie singuri. De asemenea, se gândesc să fugă de căsătorie. Primul motiv este fuga de responsabilități. Chiar dacă starea lor de spirit este romantică, atunci când vine vorba de căsătorie, refuză. Fecioarele sunt foarte misterioase prin natura lor, aceste persoane nu au răbdarea necesară de a oferi explicații cuiva, de aceea fug de căsătorie.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Părintele Nicușor Dumitru a primit titlul de „Cetățean de onoare”

Consilierii locali i-au acordat părintelui Nicușor Dumitru titlul de "Cetățean de onoare" al municipiului Călărași, pentru activitatea de peste 50 de ani, desfășurată în slujba comunității creștine. Distincția a fost conferită la inițiativa viceprimarului Nicolae Dragu. Potrivit Referatului de aprobare a proiectului de hotărâre adoptat, în data de 31 iulie 2023, de către aleșii locali, preotul s-a născut în ziua de 28 noiembrie 1955, în localitatea Vîlcelele, din județul Călărași. […]

today2 august 2023

0%