Life

Semne zodiacale care iubesc sportul

today7 august 2023

Fundal

Te consideri atletic? În astrologie, semnele zodiacale atletice nu fac sport sau ridică greutăți pentru a arata bine, fac asta mai degrabă, pentru că vor să-și gestioneze stresul, să fie cât mai sănătoase și așa se distrează.

Nu trebuie să fii un atlet profesionist, trebuie doar să trăiești într-un anumit fel. Când ești atletic, ești concentrat, hotărât și ai grijă de tine. Ai grijă să mănânci corect, astfel încât corpul tău să aibă combustibilul de care are nevoie, să bei suficientă apă și să dormi suficient.

1. Berbec

Berbecii sunt extrem de atletici. Le place să facă exerciții, să se antreneze și să-și miște corpul. Încearcă lucruri noi și își schimbă constant antrenamentul. Un Berbec nu face antrenament pentru că este competitiv ci vrea să exceleze în tot ceea ce face.

2. Leu

Leii sunt energici și le place atenția de a reuși în orice, dar mai ales în sport. Leii sunt cei mai buni jucători de echipă, iar a fi într-o echipă îi menține concentrați pe reușită. Un Leu nu ar dori niciodată să-și dezamăgească colegii. Ei tind să-i inspire pe alții.

3. Scorpion

Scorpionii sunt foarte concentrați în orice fac. Le place să încerce lucruri care îi sperie pe alții, gen sporturi extreme și de asemenea le place să-și depășească limitele.

4. Fecioara

Fecioarele exersează atât cu corpul, cât și cu mintea pentru că știu că nu poți lăsa ca unul dintre ele să stagneze. Fecioarele tind să învețe tot ce pot despre un nou sport sau tehnică de antrenament și apoi se străduiesc să devină foarte bune în acest sens.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Omul de afaceri libanez Mohammad Murad, prezent la Călărași

Omul de afaceri libanez Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România în domeniul HoReCa, deţinătorul lanţului de hoteluri Phoenicia, a fost în vizită la Călărași. Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, împreună cu echipa Direcției de Dezvoltare a CJ, au purtat un dialog constructiv cu omul de afaceri pe tema proiectelor importante de dezvoltare ale județului în materie de turism - “Dezvoltarea turistică a brațului Borcea – Călărași […]

today3 august 2023

0%