Life

Semne zodiacale care pot avea puteri supranaturale

today28 iulie 2023

Fundal

Deci, care este superputerea ta? Adevărul este că toată lumea are o abilitate magică, este doar o chestiune de a o canaliza. Astrologia este un amestec ceresc de energii trecute, prezente și viitoare.

Indiferent dacă ești un Leu maiestuos cu o inimă de aur sau un Rac sensibil, cu un suflet hrănitor, ești totuși o ființă puternică cu cantități infinite de energie. Radiezi lumină și iubire pur și simplu fiind tu. Acum depinde de tine să îți canalizezi darurile și să îți manifești adevăratul potențial. Este atât de simplu. Ești pregătit pentru asta? Oricum ar fi, iată o privire asupra puterilor tale supranaturale, în funcție de zodia ta.

Berbec: Manipularea focului

Ești primul semn din zodiac, ca să nu mai vorbim de primul semn de foc. Pasiunea ta aprinsă și furia arzătoare sunt parțiale, ceea ce te fac atât de captivant. Nu mulți oameni pot face față flăcării voastre arzătoare și, ei bine, tocmai de aceea ești războinicul zodiacului.

Taur: Călătoria în timp

Ești în ton cu ritmurile pământești ale vieții, ca să nu mai vorbim de integrarea senzorială ucigașă. Te-ai născut cu un ceas intern și nimeni, cu excepția Mamei Pământ, nu își poate gestiona timpul la fel de bine ca tine. De fapt, demonstrezi că timpul nici măcar nu există, motiv pentru care poți sări înainte și înapoi de-a lungul timpului.

Gemeni: Schimbarea formei

Ești cameleonul zodiacului și un geniu sub acoperire când nimeni nu se uită. Mintea ta este ascuțită și gândurile tale se pot manifesta cu viteza luminii. Vocile din capul tău sunt ecouri ale diferitelor tale personalități. Nu ești niciodată la fel și te poți topi în împrejurimile tale cu o pocnire a degetului.

Rac: Vindecare

Ești conectat la lună și la mareele oceanului. Atingerea ta este leacul magic pentru durerea copiilor și necazurile adulților. Simți emoții în cea de-a treia dimensiune, deoarece ești îngrijitorul cosmic al eternității. Orice atingi se simte automat îngrijit și iubit.

Leul: Strălucitor

Cosmosul ți-a făcut inima cu stropi de bucurie, dragoste, râs și fantezie copilărească. Este aur pur, motiv pentru care luminezi o cameră în momentul în care intri. Strălucești ca un diamant, iar oamenii gravitează pentru totdeauna spre tine ca o molie la o flacără.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria municipiului Călărași va efectua tratamente de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare

Primăria municipiului Călărași va efectua, în perioada 1 - 4 august 2023, tratamente de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 08:00 – 12:00 și 13:00 – 17:00. Tratamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar putând fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior). Substanțele active ale produselor utilizate sunt: Difenacoum, Bomadiolone și Brodifacoum, acestea fiind […]

today28 iulie 2023

0%