Life

Semne zodiacale care se cred superioare celorlalți

today3 octombrie 2023

Fundal

Aceste zodii au prea multă atitudine și se cred superioare celorlalți. Deci, cine este vinovat de acest lucru și care sunt semnificațiile profunde din spatele acțiunilor lor?

Taur

Taurii sunt în general foarte răbdători și înțelegători. Cu toate acestea, semnul taurului este cunoscut pentru firea lor încăpățânată.

Ei refuză să recunoască faptul că există mai multe moduri de a face lucrurile”, spune Danny Santos, astrolog. „Taurul va folosi adesea tradiția, rutina și stabilitatea ca mijloc de a justifica lucrurile.” Cu toate acestea, de cele mai multe ori, acest comportament nu este rău intenționat. Taurul este un semn care urăște schimbarea și îi place să rămână în zona lor de confort. Când acest lucru este amenințat, ei intră în modul de panică.

Gemeni

Acest semn este condus de Mercur, planeta comunicării. Acest lucru îi face sociabilii zodiacului, dar și bârfitori majori.

Gemenii pur și simplu nu își pot mușca limba sau nu se pot abține pentru a preveni supărarea oamenilor”, spune Rachel Clare, astrolog. „În schimb, au o dorință nesățioasă de a afla secretele altor oameni sau chiar de a răspândi câteva zvonuri.”

Semnul gemenilor are o „natura de flip-flop”, așa că, chiar dacă le spuneți că vă rănesc sentimentele, ei vă vor arăta cumva cu degetul.

Scorpionul

Semnul scorpionului este notoriu secretos și misterios, apărându-le sentimentele pentru a evita să fie răniți și să-și expună latura emoțională. La rândul lor, Scorpionii nu au în mod inerent încredere în ceilalți și au o înțepătură ascuțită atunci când simt că au fost nedreptățiți.

Vor ca oamenii să știe exact ce anume le displace la ei”, spune Clare. „Dar batjocura și condescendența lor sunt deosebit de ușoare”.

După cum explică Thomas, această atitudine se poate transforma în manipulare. „Nu se simt rău că spun ceva insultător dacă ego-ul lor este hrănit. Atâta timp cât sunt într-o poziție de autoritate, vor fi mulțumiți.”

Fecioara

Probabil o cunoști pe Fecioara ca fiind perfecționistul zodiacului, iar acest lucru le face „să simtă dispreț față de oamenii pe care îi percep a fi neproductivi sau haotici”, spune Clare. Le este greu să înceteze să-i susțină pe ceilalți la aceleași standarde înalte la care se susțin.

Problema intră în joc atunci când nu pot să-și muște limba. „Ca semn de Pământ mutabil, Fecioarele devin tensionate și anxioase atunci când oamenii nu se comportă așa cum se așteaptă”, adaugă Clare.

Capricorn

La fel ca Fecioarelor, Capricornilor le plac lucrurile făcute într-un anumit fel. „Condus de planeta Saturn, Capricornul se concentrează foarte mult pe restricții, disciplină, muncă grea și responsabilitate”, explică Santos. „Natura lor strategică și dorința constantă de putere și succes îi poziționează cu ușurință în centrul vieții lor.”

Pentru că sunt atât de concentrați să-și atingă obiectivele, le este greu să-i tolereze pe cei pe care îi percep ca fiind slabi sau leneși. „Acest semn pur și simplu nu poate merge cu fluxul, așa că se întoarce la cei care trăiesc după această mantră”, spune Clare.

=

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 minciuni care distrug dragostea adevărată

1. Dragostea adevărată nu se termină niciodată. Este ironic că ne agățăm din toată inima de ideea că acele sentimente de dragoste stârnite în primele etape pasionale și nebunești ale îndrăgostirii ar trebui să dureze pentru totdeauna. De ce nu vedem niciodată părțile proaste din viața reală ale căsniciei sau partea în care sexul încetează în relațiile pe termen lung? Cel mai probabil pentru că acea parte este mult mai […]

today3 octombrie 2023

0%