Life

Semne zodiacale care se culcă târziu

today16 august 2023

Fundal

Unora nu le place deloc să se culce devreme, ei preferă să stea până târziu în noapte. Pentru mulți oameni, obiceiul de a sta treaz toată noaptea s-a înrădăcinat în viața de zi cu zi. Iată 7 zodii care stau treji până târziu, fără a le împiedica funcționarea zilnică.

1. Berbec

Berbecii vor profita la maximum de orele de noapte, deoarece nu au suficient timp ziua pentru a finaliza tot ceea ce trebuie. Capacitatea lor de a sta până târziu este utilă în special dacă sunt părinți. Chiar dacă și-au petrecut toată noaptea îngrijind un copil, ei au totuși rezistența de a îndeplini toate îndatoririle de părinte pe tot parcursul zilei.

2. Taur

Nu par să fie niciodată grăbiți. Ei sunt conștienți că au toată noaptea la dispoziție pentru a-și îndeplini sarcina sau pentru a petrece timp singuri. Taurului îi place să stea până târziu pentru a reflecta asupra zilei și vieții lor.

3. Scorpion

S-a dovedit că bufnițele de noapte sunt foarte inteligente, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Scorpionii stau frecvent treji până târziu. Are sens, deoarece Scorpionii sunt printre cele mai inteligente semne ale zodiacului.

Scorpionul are capacitatea mentală de a realiza orice și-a propus, fie că plănuiește o răzbunare sau încearcă să facă față unei trădări emoționale.

4. Pești

Chiar dacă nu sunt artiști, Peștii sunt plini de creativitate, iar noaptea târziu este momentul în care sunt cei mai creativi. Chiar dacă rămân calmi ziua, oamenii Pești prind viață noaptea.

S-ar putea să-și folosească timpul liber noaptea pentru a lucra la proiecte creative, pentru a verifica rețelele sociale, pentru a urmări câteva episoade din serialele lor preferate sau pentru a citi.

5. Săgetător

Când călătoresc sau își asumă noi ocupații, își modifică frecvent rutina de somn. Săgetătorii se remarcă prin faptul că au un grad ridicat de energie. Săgetătorul este mereu treaz, indiferent de ora din zi sau din noapte.

6. Gemeni

Gemenilor le place să facă lucruri neobișnuite, astfel încât au modele de somn extrem de neobișnuite în care fie stau până târziu, fie se trezesc destul de devreme. Asta deoarece trebuie să-și îndrepte atenția spre ceva, altfel frica lor de plictiseală îi va ucide.

7. Fecioară

O Fecioara este ultimul semn care pierde urma numeroaselor îndatoriri pe care încă trebuie să le îndeplinească. În loc să-și ia o pauză, ele sunt obsedate de lucrurile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

Sunt foarte conștiente de tot ce mai trebuie să facă, motiv pentru care le este greu să „meargă la culcare”. Cel mai probabil, sunt pe punctul de a se ridica din pat pentru a continua munca.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Terapii ciudate pe care le urmează vedetele

Vedetele reușesc să șocheze cu obiceiurile pe care au. Din dorința de a arăta exemplar, ele apelează la terapii ciudate, unele dintre ele fiind și dăunătoare, spun specialiștii. De pildă, actrița Shailene Woodley mănâncă regulat argilă și face spălături vaginale cu vitamina D, iar Steve Jobs a avut o perioadă în viață când a consumat doar mere și morcovi, iar acestea nu sunt singurele obiceiuri „stranii‟. Gwyneth Paltrow apelează la […]

today14 august 2023

0%