Life

Semne zodiacale care se răsfață

today13 octombrie 2023

Fundal

Este ciudat să vezi un băiat răsfățat. Și nu, băieții răsfățați nu sunt întotdeauna copii. Știi că ești un băiat răsfățat dacă insiști mereu pe ceva, iar când nu înțelegi situația, practic ai o criză. Probabil că adulții răsfățați au început ca niște copii răsfățați, dar pe măsură ce au crescut, la fel s-a întâmplat și cu sentimentele lor. Ei profită de propriile lor privilegii și depind de alții pentru a continua.

1. Pești

Întrucât Peștii sunt extrem de creativi, nu este surprinzător că sunt enervați atunci când ceva se pune în calea unui proiect planificat. Se vor stresa și se vor plânge atunci când nu nu obțin ce vor. În secret, ei cred că treburile casnice, munca în curte sau orice treabă de adult este o pierdere de timp.

2. Leu

Leii cred în secret că sunt regi și dacă vor ceva, unul dintre apropiații lor ar trebui să le obțină pentru ei. Nu le place să li se spună „Nu, nu poți avea asta”, deoarece îi înfurie. Ei vor avea o criză în legătură cu lucruri complet ridicole, cum ar fi să nu aibă o ținută nouă pentru o petrecere sau să nu le stea părul. Leii vor manipula și amenința oamenii pentru ca aceștia să facă cum vor ei.

3. Gemeni

Uneori, Gemenilor le place să fie răsfățați. Pot fi copilărești în ceea ce privește solicitarea de atenție, cadouri și răsfăț. Ei vor totul și vor ca tu să îi oferi toată atenția. Se pot plictisi cu ușurință, așa că au nevoie de un stimul exterior pentru a-i distra. Gemenii tind să fie lipsiți de direcție și depind de alți oameni pentru a le deschide calea, astfel încât să nu fie nevoiți să facă munca grea, dar să poată culege roadele.

4. Berbec

Berbecul nu se descurcă bine atunci când cineva sugerează că procedează cu prudență sau îi împiedică să obțină ceva ce își dorește. Nu este vorba că Berbecii nu au disciplină, ci doar că nu le place să li se spună că nu ar trebui să facă ceva. Uneori, când un individ Berbec devine frustrat, îi stresează pe cei din jur.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Radio Voces Campi

Biblioteca Județeană organizează Festivalul Dovleacului

Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu organizează pe data de 28 octombrie, între orele 10.00-22.00, Festivalul Dovleacului. Acesta este un proiect unic, memorabil și spectaculos, pentru copii și adulți, ce aduce împreună două povești fermecătoare: tradiția românească și dragostea pentru noi orizonturi culturale și educaționale. Programul festivalului va include piese de teatru pentru copii, spectacol de magie, conferințe, ateliere și activități pentru cei mari și pentru cei mici, zonă de gastronomie locală […]

today12 octombrie 2023

0%