Life

Semne zodiacale care sunt exagerat de dramatice

today10 august 2023

Fundal

Ai întâlnit o persoană exagerat de dramatică? Are tendința de a umfla o situație până la cel mai înalt punct și de a face totul despre ea însăși? Îi place să fie dramatică și să provoace suferință altora? Acești oameni nu se gândesc prea mult la alții și sunt mai atenți la propriile nevoi. Astrologia face posibil ca oamenii să înțeleagă complexitățile personalității unei persoane, analizându-le cu cele douăsprezece semne zodiacale. Prin urmare, aici sunt enumerate semnele zodiacale care tind să fie excesiv de dramatice.

Rac

Sunt oameni extrem de sensibili și asta înseamnă că pot deveni super încăpățânați și stresați atunci când lucrurile nu merg după gustul lor. Încep să plângă, să fie furioși și chiar să se enerveze. Cel mai bine este să stai departe de ei când sunt foarte capricioși.

Leu

Dramă, dramă și dramă! Aceștia sunt leii. Le place să fie în lumina reflectoarelor și, sincer, asta este tot ce le pasă. Vor face orice pentru a atrage atenția celorlalți. Ei vor face tot ce le stă în putere pentru a păstra concentrarea tuturor asupra lor.

Scorpionul

Sunt extrem de pasionați de lucruri, așa că atunci când au o explozie de furie, aceasta este adesea însoțită de un episod dramatic. Când se simt răniți, încep să-i înjure pe ceilalți și acest lucru duce la episoade excesiv de dramatice în care devin de neconsolat, deși alții încearcă să-și repare greșelile.

Fecioară

Dragostea lor pentru bârfă și amestecarea cu alți oameni îi duce în situații foarte dramatice. Partea cea mai rea este că le place absolut drama, așa că devin foarte entuziasmați când sunt absorbiți de drama altora – asta înseamnă că pot avea un spectacol bun și multe lucruri despre care să bârfească.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Continuă asfaltarea pe strada București

Continuă asfaltarea pe strada București. De ieri se acționează pe tronsonul cuprins între str. Gheorghe Lazăr și str. Alexandru Sahia. Se pregătește terenul și pentru tronsonul Al. Sahia – Eroilor unde se va interveni ulterior cu aplicarea primului strat de asfalt, a anunțat primarul Marius Dulce. Contractul pentru modernizarea celei mai mari artere rutiere care traversează Călăraşiul, un proiect cu finanţare europeană în valoare de aproape 9 milioane de euro, […]

today10 august 2023

0%