Life

Semne zodiacale cărora le place cearta

today15 iunie 2023

Fundal

Devine foarte frustrant să vorbești cu cineva care nu este suficient de rațional. Se gândește să-i abordeze pe cei care iubesc lupta, nu înțeleg situația și sunt foarte morocănoși. Este o chestiune de zonă gri, despre cum să vorbești cu acești oameni, deoarece sunt mereu în fața unei răbufniri explozive. Identificarea unor astfel de oameni pe baza semnelor lor zodiacale este o modalitate excelentă de a evita astfel de oameni, astfel încât să nu ajungi să spui ceva greșit în fața lor. Semnele zodiacale care sunt cele mai predispuse la luptă și ceartă.

Leu

Leii sunt înverșunați, dramatici și pot fi cei mai mari adversari ai tăi atunci când vine vorba de un dezacord. Chiar dacă problema poate fi rezolvată cu calm, Leii vor căuta o modalitate de a o glorifica și intensifica, mai ales dacă ați lovit un punct slab sau vulnerabil. Ei pot folosi argou verbal, acuzații sau chiar să depășească granițele. Cel mai bun mod de a pune capăt unei lupte cu Leii este să vă scuzați și să vă dați seama ce a mers prost pentru a evita situațiile similare în continuare.

Taurul

Taurii sunt încăpățânați, dar nu vor da o luptă decât dacă intrați într-un dezacord cu ei. Pot continua ore întregi și nici măcar nu le place să recunoască dacă greșesc, pentru că sunt prea încrezători în faptul că rareori greșesc. Ei își pot apăra rapid acțiunile, așa că fiți gata să cedați la o luptă cu un Taur.

Scorpionul

Ei pot escalada conversația la una aprinsă, chiar înainte de a-ți da seama. Se pot simți provocați și, de asemenea, se vor apăra printr-o ceartă. Sunt, de asemenea, foarte pretențioși în ceea ce spun, așa că, dacă te lupți cu ei, vor spune și lucruri foarte dureroase care te-ar putea face chiar să explodezi.

Gemeni

Sunt foarte imprevizibili. Starea lor de spirit poate varia în orice moment, mai ales dacă îi deranjați într-o „zi specială” când sunt liniștiți și emoționanți. Pot deveni cu adevărat defensivi și pot, de asemenea, să sară la bătaie. Dacă intri într-o ceartă cu această zodie, urechile tale vor exploda pentru că vor continua să se certe fără încetare.

Rac

Trebuie să fii foarte atent când vorbești cu un Rac. Sunt foarte emoționali și sensibili. Astfel, din cauza aceasta este posibil să explodeze atunci când îi deranjezi. Din când în când, îi poți răni spunând ceva care îi pot ține luni de zile. Deci, oricând pot aduce în discuție același subiect chiar dacă a fost rezolvat. Pot fi calmi, dar foarte ofensatori.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Bad Bunny, Becky G și Maluma, cei mai nominalizați la Premios Juventud

Premios Juventud și-a anunțat nominalizații în 2023 pentru cea de-a 20-a ceremonie anuală care va avea loc în La Isla del Encanto, Puerto Rico, pe 20 iulie. Anul acesta, nouă muzicieni sunt cei mai nominalizați, printre ei se numără: Bad Bunny, Becky G, Grupo Frontera, Maluma, Peso Pluma, Rauw Alejandro, Rosalía, Shakira si Tini. Gama completă reflectă în mod clar adăugarea a 15 categorii noi, inclusiv cea mai bună melodie […]

today15 iunie 2023

0%