Life

Semnele zodiacale care nu trec ușor peste o despărțire

today24 mai 2023

Fundal

Toată lumea știe că cea mai bună parte a despărțirii este împăcarea, dar cum poți fi sigur că această poveste de dragoste nu s-a terminat definitiv? Atât timp cât ambele părți sunt dispuse să lucreze și să se întâlnească la jumătatea drumului, alegerea de a te întoarce la fostul partener poate duce la o relație mai puternică sau din contră, plină de reproșuri.

Berbec

Berbecul știe să joace orice tip de joc romantic, pentru că oricum va câștiga. Așadar, cum putem face diferența dintre Berbecul prea zelos care se bucură de cucerirea meschină și un Berbec cu adevărat încă îndrăgostit de tine?

În primul rând, acest semn de foc nu este unul care să se așeze la casa lui, mai ales când vine vorba de independența și autonomia lor. Cel mai important de remarcat este când iubirea ta pentru un Berbec este încă aprinsă și vrei să faci compromisuri pentru a fi cu el.

Taurul

După cum se știe, acest semn de pământ nu este unul care să se răzgândească, cu atât mai puțin să revadă un capitol pe care l-a închis deja. Și, deși mulți vor presupune că mentalitatea lor încăpățânată provine din mândrie, este mai corect să spunem că sunt conștienți de ceea ce merită timpul și energia lor, făcându-i să nu fie dispuși să se mulțumească cu mai puțin decât merită.

Din fericire, atunci când Taurul se angajează în ceva, ei sunt devotați până la sfârșit. Așadar, dacă reconectarea și revenirea este lucrul practic și sănătos, iată cum vei ști că acest semn de pământ nu este peste tine: în primul rând, ei își vor face timp să servească, să ajute și/sau să-ți facă ziua mai bună, prin orice mijloace necesare.

Gemeni

Nu sunt un jucător, doar mă străduiesc”, asta ar spune că acest semn de aer greu de prins, dar dacă există cineva care se bucură de jocurile din dragoste, este persoana din Gemeni. Chiar dacă sunt scunzi, dulci și brutal de sarcastici, vor face tot posibilul să vă verifice și doar de dragul de a vă pune pe gânduri.

Rac

Hipersensibili și nostalgici, Racii primesc de cele mai multe ori o reputație proastă pentru că sunt „doritorii” în dragoste, dar un lucru este sigur: odată ce acest semn de apă îți dă o bucată din inima lor, îți va aparține pentru totdeauna. Cu toate acestea, spre deosebire de persoana blândă și vulnerabilă, care este de obicei proiectată asupra Racului, există o latură întunecată a limbajului lor de dragoste. Racul vrea ca tu să ai nevoie de el la fel de mult pe cât el are nevoie de tine.

Leu

Întinde covorul roșu! Dacă nu este tratament regal, acest semn de foc este pur și simplu dezinteresat. Vorbind despre pasiunile pline de viață ale Leului, dar ultimul lucru pe care acest semn și-l dorește este a doua șansă. Cu siguranță e vorba de mândrie, pentru că îi place să fie în centrul atenției, dar Leul este un lider în primul rând. Asta înseamnă că vor dori toată atenția, afecțiunea și respectul tău. Ei se mândresc atunci când se întâlnesc cu cineva care strălucește la fel ca ei.

Fecioara

Oamenii subminează adesea puterea Fecioarelor, deoarece sunt înnăscuți plini de resurse. Acest semn de pământ este practic și se bazează pe abordarea sa, iar modul în care funcționează în relații nu face excepție. Fecioara își propune să servească, dar nici nu vrea să-și investească timpul și energia în ceva care nu aduce rezultatele pe care le așteaptă. Fecioara nu cunoaște limite atunci când intră într-o relație și va face tot posibilul pentru a-i servi pe cei pe care îi iubesc.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Cea mai scumpă înghețată din lume costă 6.700 de dolari

O companie japoneză de înghețată a combinat unele dintre cele mai rare ingrediente din lume pentru a crea o aromă de înghețată care costă 6.696 de dolari per porție. Guinness World Records a anunțat că brandul japonez Cellato a câștigat recordul pentru cea mai scumpă înghețată din lume cu noua sa aromă, numită Byakuya. Ingredientele deliciului scump includ o trufă albă rară cultivată în Alba, Italia, care costă aproximativ 6.905 […]

today23 mai 2023

0%