Life

Semnele zodiacale care pot avea aventuri de o noapte

today13 septembrie 2023

Fundal

Dacă ați avut vreodată o aventură de o noapte, atunci știți cât de frustrați puteți fi, mai ales dacă sunteți în căutarea unei relații serioase. Poate că ai glume grozave cu cineva la bar cu care îți petreci noaptea, totul pentru ca a doua zi să te ignore.

Berbec

Ca prim semn al zodiacului, Berbecului îi place să fie rapid. Asta înseamnă că se grăbesc să intervină la un proiect la locul de muncă, să pretindă primul loc la rând la aeroport și, se pare, să sară în pat cu un străin. Adoră aventurile de o noapte, pe care se pare, le caută tot mai des.

Leu

Acești oameni sunt ușor îndepărtați de lucruri noi și strălucitoare. Deci, dacă o persoană atrăgătoare le vine în cale, ar putea fi înclinată să o ducă acasă. Bărbații Leu tind să iubească profund, dar se pot folosi de durerile din trecut pentru a-i descuraja de la angajament, în timp ce femeile Leu tind să-și dorească să se distreze până când sunt gata să se stabilească.

Pești

Peștii nu sunt sunt serioși în relații, așa că aventurile de o noapte le vin în mod natural. Bărbații Pești, de obicei, vor rămâne cu cineva din cauza obișnuinței, dar vor distra și pe altcineva, din cauza fanteziilor. Femeilor Pești le este frică să nu se angajeze față de persoana greșită, așa că atâta timp cât au chef de distracție vor căuta o aventură de o noapte.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Creșteri de preț la ciocolată. Europenii sunt printre cei mai mari consumatori de ciocolată

Consumatorii din Europa și Statele Unite au înregistrat deja creșteri de preț de 13% și, respectiv, 20% în ultimii doi ani și încep să reducă cantitatea de ciocolată pe care o cumpără, arată datele obținute pentru Reuters de către Nielsen IQ, un cercetător de piață. Consumatorii „fac mai multe cumpărături, sperând să găsească oferte”, a declarat luna trecută directorul general al Mondelez, Dirk Van de Put. Îi putem număra pe […]

today13 septembrie 2023

0%