Life

Semnele zodiacale care se hrănesc cu minciuni

today18 octombrie 2023

Fundal

Unii oameni au o mare tendință de a minți. Se încurcă mereu în minciuni și chiar sunt foarte pretențioși. Nu le pasă deloc de ceilalți oameni și caută mereu să-i influențeze pe alții într-un mod negativ. Ei chiar fac eforturi mari pentru a convinge pe alții să mintă.

Gemeni

Sunt cunoscuți pentru dualitatea și adaptabilitatea lor. Dar ei le folosesc într-un mod negativ și răspândesc minciuni. Ei vor răspândi un adevăr conform unei situații care li se potrivește. Ei își vor influența chiar prietenii să le ia partea și să facă ceea ce vor ei.

Balanta

Întotdeauna vor să păstreze o situație neutră. Cu siguranță vor evita orice fel de conflict. Acest lucru îi poate determina să spună jumătăți de adevăr sau să omite anumite detalii pentru a păstra pacea, ceea ce poate duce la situații în care onestitatea este compromisă. Vor încerca să-i convingă pe alții să facă același lucruri pentru a evita luptele.

Scorpion

Ei sunt adesea asociați cu secretul. Au talent de a-și ține ascunse adevăratele intenții. Ei încearcă să rețină informații. Dacă sunt prinși, vor încerca să se justifice explicând o situație în funcție de avantajul lor. De asemenea, îi vor manipula pe alții.

Săgetător

Sunt aventuroși și entuziaști, dar uneori pot exagera adevărul. Ei fac acest lucru pentru a-și îmbunătăți poveștile sau pentru a le face să pară mai interesante. Oamenii din jurul lor sunt foarte frustrați de minciunile lor și încearcă să stea departe de ei.

Pești

Peștii pot fi predispuși să scape de realitate sau să recurgă la minciuni nevinovate pentru a evita confruntarea sau disconfortul. Le este frică să nu fie prinși și vor face orice pentru a evita, dar nu se vor opri din minciuni.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

De ce femeile sunt mai predispuse la celulită decât bărbații?

Există două motive principale pentru care femeile sunt mai predispuse la celulită: Hormonii Pe măsură ce ajungi la pubertate, rămâi însărcinată sau începi menopauza, nivelul hormonului estrogen din corpul tău fluctuează. Nivelurile variate de estrogen duc la o creștere a grăsimilor stocate, în timp ce procesul natural de îmbătrânire determină o scădere a colagenului. Nivelurile scăzute de colagen provoacă deshidratarea și subțierea pielii, apariția ridurilor, liniilor fine și pierderea fermității. […]

today17 octombrie 2023

0%