Life

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară

today23 august 2023

Fundal

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil. Williams și Ohanian au postat marți pe Instagram și TikTok, sărbătorind sosirea lui Adira River Ohanian. Cuplul și-a întâmpinat primul copil, Alexis Olympia Ohanian Jr., pe 1 septembrie 2017.

Sunt recunoscător să informez că locuința noastră face echipă cu dragostea: o fată nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă”, a scris Alexis Ohanian pe Instagram.

Williams s-a retras din tenisul profesionist după US Open în septembrie 2022. Într-un eseu din Vogue în care și-a anunțat decizia de a „evolua departe” de joc, ea a spus că intenționează să se ocupe de familie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck, îndrăgostiți ca în prima zi, chiar și după un an de la căsătorie

Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit un an de căsătorie, împărtășind fotografii nemaivăzute până acum de la sărbătoarea lor extravagantă a nunții din Georgia. „Astăzi cu un an”, cântăreața „On The Floor”, în vârstă de 54 de ani, a subtitrat o fotografie de Instagram, duminică, în care a fost văzută sărutându-și soțul, în vârstă de 51 de ani, în timpul nunții lor din august anul trecut. La nuntă, J.Lo […]

today22 august 2023

0%