Life

Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară

today2 mai 2023

Fundal

Serena Williams își extinde familia! Superstarul profesionist al tenisului, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată, așteaptă al doilea copil cu soțul ei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Cei doi, care s-au căsătorit în noiembrie 2017, sunt deja părinți unei fetite, Olympia, în vârstă de 5 ani.

Williams a anunțat vestea pe Instagram luni, împărtășind fotografii cu ea și Ohanian. Într-o fotografie, Williams se ține de burtica, iar în alta, cuplul stă unul lângă celălalt zâmbind. Postarea include legenda: „A fost atât de încântată când Anna Wintour ne-a invitat pe cei trei la Gala Met”, cu o listă de detalii despre ținută, păr și machiaj pentru Gala Met.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

19 câini au fost capturati pe străzile din Călărași, zilele trecute

Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași transmite ca in perioada 24-28 aprilie a capturat de pe strazi un numar 19 caini. Acestia au fost ridicati din urmatoarele zone: Varianta Nord, parcul Luceafarul, strazile Victoriei, Closca, Grivita, Aviator Diaconu, Cimitirul sf Anastasia si zona Jirlau. Calarasenii pot sesiza prezenta cainilor pe domeniul public la numarul 0371/069.701, numar disponibil 24 din 24, 7 zile din 7.

today2 mai 2023

0%