Life

Serena Williams face un anunț important după o lungă pauză în tenis

today15 iunie 2022

Fundal

Serena Williams nu este deloc pregătită să-și lase racheta și să plece! În ciuda zvonurilor că s-ar putea să nu se întoarcă pe terenul de tenis, de fapt va reveni și pe cel mai faimos teren dintre toate.

În ciuda faptului că a fost exclusă din lista originală, vedeta a confirmat că va participa pentru a 21-a oară la Wimbledon, cu wildcard. Fanii tenisului nu erau convinși că se va alătura competiției emblematice după o accidentare la meciurile de anul trecut, care a forțat-o să iasă din primul tur cu Aliaksandra Sasnovich.

Serena nu a mai activat în tenisul competițional de la accidentarea la gleznă în urmă cu un an. Cu toate acestea, atât pagina oficială de la Wimbledon, cât și Serena și-au confirmat participarea. Aliaksandra, jucătoarea de tenis care concurează cu Serena când a alunecat și s-a accidentat, este din Belarus și este una dintre jucătoarele interzise la Wimbledon de anul acesta din cauza invaziei ruse a Ucrainei, care a fost susținută de Belarus.

Atleta a sărbătorit vestea revenirii ei pe Instagram cu o fotografie cu pantofii ei Nike în timp ce stătea pe iarbă, pe care a subtitrat cu: „SW și SW19. Este o întâlnire. 2022 Ne vedem acolo. Să mergem”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Parcometre cu plată la Călărași. Unde sunt amplasate

Noile sisteme de plată a parcărilor publice au fost montate și amplasate în zona pieței Orizont. În prezent sunt două astfel de parcometre, urmând ca acestea să fie montate și în alte zone ale municipiului Călărași, potrivit canalsud.ro. Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, spune că acestea sunt o soluție bună pentru fluidizarea zonelor de parcare. O altă problemă care datează de câțiva ani este parcarea din fața Liceului Agricol, devenind, […]

today15 iunie 2022

0%