Life

Serena Williams ne arată cum se pregătește pentru Wimbledon

today27 iunie 2022

Fundal

Serena Williams se pregătește în prezent să revină la Wimbledon și le-a oferit fanilor ei o privire asupra modului în care se pregătește pentru prestigiosul turneu. Cu toate acestea, în loc de un antrenament riguros de antrenament, sportiva a împărtășit cum se relaxează și își relaxează mintea înainte de a ajunge pe teren.

Ea a împărtășit un videoclip din casa ei, purtând un tricou confortabil și o pereche de ochelari, în timp ce a vorbit despre mecanismele ei de eliminare a stresului. „În caz că vă întrebați cum mă pregătesc pentru Wimbledon”, a început ea, adăugând: „Ei bine, îmi relaxez mintea făcând Lego”, arătând unul dintre seturile ei cu tematică Marvel. „Ciocanul lui Thor, vreau să spun, filmul urmează să iasă, așa că vreau să fiu de brand.”

Ea a arătat chiar cât de mult din modelul a finalizat. Totuși, era mai mult Marvel de adăugat la rutina ei, deoarece a oferit o privire la filmul pe care îl prindea în același timp. „Sunt atât de fan Marvel, așa că mă uit la Iron Man pentru a treia sau a patra… nu, de fapt a 20-a oară, aproape că pot să citez filmul”, înainte de a încheia.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călăraşi va executa tratamente de deratizare

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că, în perioada 29 iunie – 1 iulie, va executa tratamente de deratizare, în vederea eliminării populaţiei de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 08.00 – 12.00 şi 13.00 – 17.00. Tratamentele se vor aplica doar când condiţiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar poate fi prelungită perioada. Substanţele active ale produselor utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii prin Comisia Naţională pentru Produse Biocide. […]

today27 iunie 2022

0%