Life

Serena Williams se retrage din tenis. A plecat emoționată după o înfrângere zdrobitoare

today12 august 2022

Fundal

Serena Williams a fost fotografiată ștergându-se lacrimile după o înfrângere la Canadian Open de miercuri.

As al tenisului, care și-a anunțat planurile de retragere într-un interviu acordat British Vogue, Serena a fost învinsă cu tristețe de medaliata olimpica cu aur în 2020, Belinda Bencic, în două seturi, scor 6-2, 6-4. În ciuda pierderii, Serena a primit aplauze în picioare din partea mulțimii și a fost în mod clar mișcată de reacție în timp ce se străduia să-și ascundă emoțiile.

Înfrângerea ei marchează ultimul joc în turneu ca jucătoare și, vorbind într-un interviu post-meci pentru Tennis Channel, Serena a recunoscut că au fost „24 de ore destul de interesante”. „A fost atât de memorabil”, a spus ea pentru presa. “Așa cum am spus în articolul meu, sunt groaznică la rămas bun, dar… la revedere, Toronto!”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Videoclipul „Old Town Road” al lui Lil Nas X a depășit 1 miliard de vizionări pe YouTube

Videoclipul muzical oficial „Old Town Road”, al lui Lil Nas X, cu Billy Ray Cyrus, s-a alăturat clubului YouTube Billion Views. Realizarea marchează atât prima intrare a lui Lil Nas X, cât și a lui Cyrus la Clubul Billion Views de pe YouTube. Hibridul hip-hop/country a petrecut un record de 26 de săptămâni pe locul 1 în topul YouTube al melodiilor de top din S.U.A. și a stabilit recordul pentru […]

today12 august 2022

0%