Life

Shakira și copiii ei se mută la Miami

today10 noiembrie 2022

Fundal

Shakira și fiii ei se mută la Miami acum că ea și tatăl lor, Gerard Piqué, nu mai sunt împreună. Fostul cuplu a anunțat, într-o declarație comună, marți, că a ajuns la un acord de custodia asupra fiilor lor, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani.

Am semnat un acord de custodie”, au declarat aceștia pentru TMZ. „Singurul nostru obiectiv este să oferim copiilor noștri cea mai mare siguranță și protecție și să sperăm că își pot continua viața într-un mediu sigur și calm.”

Echipa juridică a cântăreței și reprezentanții fotbalistului au ajuns la un acord în timpul unei întâlniri de 12 ore, a informat presa. Shakira, în vârstă de 45 de ani, îi va duce pe copiii de la Barcelona la Miami anul viitor, deoarece întreaga ei familie locuiește acolo.

O sursă apropiată foștilor soți a declarat pentru TMZ că cei doi „au semnat un acord care este cel mai bun pentru copii – principalul lor obiectiv – și după opt ani de locuit în Barcelona, ​​Shakira și copiii se vor muta acum înapoi la casa ei de multă vreme din Miami, unde se află toată familia maternă.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Pe 23 noiembrie, la Sala Barbu Știrbei va avea loc un spectacol pentru copii Peter Pan și TinkerBell

Miercuri, 23 noiembrie, la Sala Barbu Știrbei va avea loc un spectacol pentru copii Peter Pan și TinkerBell. Spectacolul este programat la ora 8:30, 10:00 și 11:30. Din călătoriile lor în Lumea Minunăţiilor, trecând cu bine peste toate obstacolele, Zâna Clopoțica şi Peter Pan au adunat cele mai frumoase activităţi pentru copii şi sunt dornici să le împărtăşească. Prețul unui bilet este 20 lei. Au prioritate grupurile de minim 10 […]

today10 noiembrie 2022

0%