Life

Shakira va primi premiul MTV Michael Jackson Video Vanguard la VMA

today29 august 2023

Fundal

Cântăreața câștigătoare a unui Grammy, Shakira, va deveni prima artistă din America de Sud care a primit premiul MTV Michael Jackson Video Vanguard la Video Music Awards de pe 12 septembrie. Cântăreața va cânta și la ceremonie, care este prezentată de Toyota și va fi difuzată în direct de la Centrul Prudential din Newark, New Jersey.

Câștigătoare de patru ori VMA a primit patru premii anul acesta pentru „Cea mai bună colaborare”, „Cea mai bună colaborare” (de două ori) și „Artistul anului”.

Shakira este o adevărată forță globală care continuă să inspire și să influențeze masele cu priceperea ei muzicală unică. Ea este un pionierat pentru femeile din întreaga lume și una dintre primele artiști care au condus globalizarea muzicii latino”, a declarat Bruce Gillmer, Președinte Muzică, Music Talent, Programming & Events, Paramount și Chief Content Officer, Music, Paramount+. „Impactul ei masiv în peisajul muzical va fi de lungă durată, deoarece ea continuă să creeze și să distreze la cel mai înalt nivel.”

Printre premianții Michael Jackson Vanguard se numără Beyoncé, Nicki Minaj, Madonna, Janet Jackson, LL Cool J, Jennifer Lopez, Rihanna, Justin Timberlake și Missy Elliott. David Bowie, The Beatles și regizorul Richard Lester.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Trafic restricționat în zona intersecției străzilor Pompieri și București

Primăria Municipiului Călărași informează că, începând de astăzi, 29 august, traficul rutier este restricționat, în zona intersecției străzilor Pompieri și București, deoarece se execută lucrări de modernizare a acestei artere. Printr-un comunicat de presă, Primăria Călărași roagă șoferii să evite această zonă menționată anterior, pentru a nu se produce aglomerație.

today29 august 2023

0%