Life

Show-ul Victoria’s Secret Fashion va reveni cu o „nouă versiune” după o pauză de 4 ani

today7 martie 2023

Fundal

Retailerul de lenjerie lenjerie a anunțat revenirea emblematicului său Victoria’s Secret Fashion Show, dar fanii ar trebui să se aștepte la unele schimbări la spectacolul sexy de pe podium, care a fost în pauză în ultimii patru ani.

Compania a anunțat că își va readuce prezentarea de modă în acest an, după ce scăderea evaluărilor și criticile legate de lipsa diversității rasiale și corporale au determinat retailerul să pună în pauză evenimentul anual în 2019.

Vom continua să ne sprijinim în cheltuielile de marketing pentru a investi în afacere, atât în partea de sus, cât și pentru a sprijini noua versiune a prezentării noastre de modă, care urmează să apară la sfârșitul acestui an”, a declarat directorul financiar al retailerului. , Timothy Johnson.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Avril Lavigne și Tyga și-au confirmat relația

Avril Lavigne și Tyga au confirmat zvonurile de dragoste, în timpul unui eveniment din Săptămâna Modei de la Paris, potrivit pagesix.com. Avril, de 38 de ani, și rapperul „Rack City”, 33 de ani, au fost fotografiați sărutându-se și ținându-se de mână la petrecerea Mugler x Hunter Schafer. La un moment dat, Tyga și-a pus un braț în jurul gâtului lui Lavigne, iar celălalt pe mijloc. Muzicienii nu și-au putut șterge zâmbetele […]

today7 martie 2023

0%