Life

Și albinele Reginei au fost informate despre decesul acesteia

today12 septembrie 2022

Fundal

Vineri, John Chapple, apicultorul oficial al Palatului în vârstă de 79 de ani, a îndeplinit o sarcină tristă, tradițională. I-a revenit să informeze zeci de mii de albine despre moartea reginei Elisabeta a II-a. După cum s-a raportat în Daily Mail, Chapple a călătorit la Palatul Buckingham și Clarence House pentru a-și îndeplini datoria. El a vorbit „pe tonuri tăcute”, fără îndoială, pentru a încerca să evite înțepăturile.

Chapple a pus panglici negre în jurul stupilor și apoi le-a spus muncitorilor despre decesul reginei. El a mai explicat că regele Carol al III-lea este acum noul lor stăpân și că va fi bun cu ei.

Persoana care a murit este stăpâna stupilor, cineva important în familie care moare și tu nu devii mai important decât regina, nu-i așa?” a spus Chapple ziarului britanic. Intrând în esența, el a explicat: „Bateți în fiecare stup și spuneți: „Stăpâna a murit, dar nu plecați. Stăpânul tău va fi un stăpân bun pentru tine.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Au fost finalizate lucrările de modernizare a locului de joacă din Parcul Victoria

Au fost finalizate lucrările de modernizare a locului de joacă din Parcul Victoria. S-a turnat stratul de tartan pentru reducerea riscului de accidentări, s-au montat echipamente noi, asigurând astfel copiilor condiţii mult mai bune de petrecere a timpului liber. „Până la mijlocul săptămânii viitoare, sperăm să terminăm şi lucrările de reabilitare şi modernizare a celor trei terenuri de sport, situate în preajma locului de joacă. Unul dintre terenuri va fi […]

today9 septembrie 2022

0%