Administrație

Sistem de supraveghere video în comuna Dragoș Vodă

today17 iunie 2022

Fundal

Primăria Dragoș Vodă, din județul Călărași, a implementat un sistem de supraveghere video, în comună. Potrivit viceprimarului Adrian Drăghici, în localitate sunt funcționale 30 de camere video. Acesta a precizat pentru CANAL SUD că a scăzut infracționalitatea, de când a fost montat acest sistem video.

Sistemul video a fost implementat la începutul anului 2021. Este funcțional. Avem 30 de camere de luat vederi și ne-a ajutat în câteva situații. La două accidente, s-au luat imagini și de către poliția din localitate. Aceste imagini au ajutat la anumite accidente și la furt de lemne. Spre exemplu, la începutul anului 2022, au fost câțiva cetățeni care au furat lemne de foc dintr-o pădure și au fost văzuți pe camere și identificați cu ajutorul sistemului video. A mai scăzut infracționalitatea. Noi suntem mulțumiți, funcționează foarte bine sistemul de monitorizare”, a declarat, pentru Canal SUD, viceprimarul comunei Dragoș Vodă, Adrian Drăghici.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, condamnă incidentul criminal care a avut loc într-o spălătorie auto

Președintele Organizației Județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, condamnă incidentul criminal care a avut loc în data de 13 iunie a.c., la o spălătorie auto din municipiul nostru, în urma căruia un tânăr a fost grav rănit, potrivit canalsud.ro. “Vreau să condamn incidentul criminal care a avut loc la spălătoria de la Mircea Vodă. Îl pot numi așa, pentru că acel tânăr nevinovat a căzut, se ferea de scaune, de […]

today17 iunie 2022

0%