Life

Smiley: „Acesta e un război pe care nimeni nu vrea să-l ducă”

today3 martie 2022

Fundal

Smiley a transmis un mesaj în contextul războiului din Ucraina. Artistul se simte copleșit de suferința provocată de acest război, însă crede cu tărie în puterea speranței celor care luptă pentru un libertate.

„Mă întreb, de câteva zile,

Oare ce o fi in inima unei mame care-și poate privi pentru ultima oară copilul, când știe că pleacă pe front? Oare ce simte o soție care va fi alături de bărbatul ei doar până la graniță? Oare cum văd copiii lumea când ridică capul după umărul tatălui care-i strânge în brațe, poate pentru ultima oara?

Știu. Sunt întrebări grele. Dar, din păcate, fac parte din realitatea la care suntem martori de câteva zile. O realitate la care nu am găsit încă explicație.

Acesta e un război pe care nimeni nu vrea să-l ducă, pentru că tinerii care luptă în el vor să-și trăiască viața ca să dăruiască flori, nu să le primească la mormânt.

Și mă întreb încă ceva.

Până când armele vor mai ține locul diplomației? Până când oamenii vor avea de suferit pentru orgoliile personale ale celor puțini? Până când vor avea bani pentru arme și vor minți că nu au pentru oameni?

Nicio armată din lume nu poate cuceri speranța și nicio bombă nu poate descuraja binele”, a scris Smiley pe Facebook.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Dua Lipa este dată în judecată pentru piesa „Levitating”

Dua Lipa este dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor de către o trupă numită Artikal Sound System, care a susținut că artista a copiat piesa lor „Live Your Life” pentru hitul ei „Levitating”. Cântăreața în vârstă de 26 de ani s-a bucurat de un succes uriaș cu hit-ul ei din 2020, dar o trupă numită Artikal Sound System încearcă să revendice profiturile din piesa, deoarece spun ei că […]

today2 martie 2022

0%