Life

Smiley și Gina Pistol vor face echipă și pe marele ecran. Vor juca împreună într-un film

today19 ianuarie 2022

Fundal

 

Smiley și Gina Pistol vor face anul acesta echipă și pe marele ecran, nu doar acasă. În 2022 se lansează primul film în care artistul va juca rolul principal, iar partenera lui de viață face parte din distribuție, informează agenția de presă mondenă. Iată în continuare detaliile.

Primul film cu Smiley și Gina Pistol se lansează anul acesta

S-a lansat ca artist în trupa Simplu. A continuat cu o carieră solo, iar de acolo viața lui profesională a luat o turnură extrem de frumoasă. Producător muzical, prezentator tv, jurat și actor. Acestea sunt câteva dintre ipostazele pe care l-am putut vedea pe simpaticul artist.

În 2022, Smiley își va explora mai mult talentele actoricești. Asta deoarece urmează să îl vedem jucând rolul principal într-un film. Și nu va fi singur, ci alături de partenera lui de viață. Astfel, Smiley și Gina Pistol vor face echipă și pe marele ecran, nu doar acasă.

Filmul se numește „Odată pentru totdeauna” și poartă semnătura regizorului Iura Luncașu. Smiley va juca rolul lui Alex, un regizor de succes care se confruntă cu depresia. Se întoarce în satul natal, iar de acolo începe adevărata luptă pentru a scăpa de anxietate și depresie.

Din distribuție mai fac parte Ada Galeș, Augustin Viziru și Cosmin Natanticu. Conform Click.ro, pelicula a fost filmată în mare secret în perioada pandemiei. Dacă totul merge conform planurilor, va fi lansată chiar în primăvara acestui an.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Heidi Klum s-a lansat în muzică. Vedeta a colaborat cu Snoop Dogg

Heidi Klum a lansat alături de Snoop Dogg o piesă numai bună pentru zilele de weekend. Varianta live a melodiei se va auzi luna viitoare la gala Super Bowl, cel mai aşteptat eveniment sportiv american, informează protv. Heidi Klum şi Snoop Dogg vor urca împreună pe scena din California. Ideea colaborării dintre cei doi a fost a artistului de muzică hip-hop. Nu este prima dată când supermodelul german cochetează cu […]

today18 ianuarie 2022

0%