Administrație

Societatea Drumuri și Poduri Călărași s-a pregătit pentru sezonul rece

today8 decembrie 2022

Fundal

Societatea Drumuri și Poduri Călărași s-a pregătit pentru sezonul rece. Flota de anul acesta are 52 de autospeciale pregătite pentru deszăpezire și o mie de tone de material antiderapant, pregătit pentru a ajunge pe sectoarele de drum unde va fi nevoie. Echipele sunt împărțite pe 5 zone, astfel: Mănăstirea, Fundulea, Gălbinași, Chirnogi și Lehliu-Gară, pentru a acoperi întreaga suprafață a județului – 550 km de drumuri în responsabilitatea societății de drumuri.

Totodată, ieri, 7 Decembrie, executivul Consiliului Județean Călărași, condus de președintele Vasilie Iliuță, însoțit de reprezentantul guvernului în teritoriu, subprefectul Virgiliu Diaconu, au vizitat parcul auto pentru a se asigura că totul este regulă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Se oprește apa!

Astăzi, în interval orar 09:00 - 12:00, angajații Ecoaqua vor executa lucrări pe strada Zefirului la branșamentul blocului H3, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, timp de 3 ore, pentru utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea la blocurile H1, H2, H3 și H24. „Vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt […]

today8 decembrie 2022

0%