Actual

Spectacolul „Filarmonica de comedie”va avea loc pe 27 octombrie, la Sala Barbu Știrbei

today3 octombrie 2022

Fundal

Pe 27 octombrie, la ora 19.00, la sala Barbu Știrbei va avea loc spectacolul „Filarmonica de comedie”. Acesta este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.Biletele se pot achiziționa online de pe www.iabilet.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Kim Kardashian are reguli stricte pentru a zbura cu avionul ei privat de 150 de milioane de dolari

Kim Kardashian are un set strict de reguli pentru pasagerii care doresc un loc pe avionul ei privat de 150 de milioane de dolari și nici măcar nu face excepții pentru membrii familiei ei. Fondatorul Skims a stabilit legea în timp ce vorbea cu sora ei Kendall Jenner înainte de călătoria lor la Milano pentru o prezentare de modă Prada în episodul de joi din „The Kardashians” de la Hulu. […]

today3 octombrie 2022

0%