Actual

Spectacolul-muzical „În căutarea zânei măseluță” va avea loc pe 28 octombrie la Biblioteca Județeană

today24 octombrie 2023

Fundal

Lumea fascinantā a teatrului pentru copii prinde viață pe platoul Bibliotecii Județene Cālāraşi pe 28 octombrie ora 11:00 cu spectacolul-muzical „În căutarea zânei măseluță”. Doi frățiori năstrușnici, Codruța și Spârnel, se trezesc într-o dimineață și bagă de seamă că Zâna Măseluță a dispărut. Prichindeii încep o călătorie magică pe Tărâmul Culorilor, împreună cu Vulturul Armin și trec printr-o serie de întâmplări care mai de care mai haioase și pline de învățăminte, din care vor învăța câte ceva despre iertare, acceptare, prietenie și curaj. Oare dragonii de copac vor fi vinovați de răpirea Zânei Măseluță? Vom putea afla răspunsul la aceasta întrebare doar urmărind spectacolul de teatru “ÎN CĂUTAREA ZÂNEI MĂSELUȚĂ”.

Piesa de teatru se adreseazā copiilor de toate vârstele! „În cāutarea zânei māseluțā” este un eveniment ce are loc în cadrul Festivalului dovleacului organizat de cātre Biblioteca Județeană Călărași, cu sprijinul Consiliul Județean Calaraşi!

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Ecoaqua oferă burse de merit în valoare totală de aproape 100.000 de euro

Ecoaqua, operatorul călărășean de apă și canal, continuă să susțină educația. În anul școlar 2022-2023, în parteneriat cu Consiliul Județean, 38 de elevi primesc burse de merit în valoare totală de aproape 100.000 de euro. De asemenea, Eduard Grama, directorul Ecoaqua, sprijină și elevii pasionați de robotică care fac parte din echipa Danube Robotics. Programul de burse de merit a început anul acesta, unde 38 de elevi sunt premiați cu […]

today23 octombrie 2023

0%